Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ρόμπα οι "Μένουμε Ευρώπη".Σύντροφοι τους προέτρεψαν να αναρτήσουν πανό "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ"


Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ".
Από το indymedia

Στις 2/7, στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην φιέστα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ". Παρεισφρήσαμε στην συγκέντρωση τους με την ανάλογη γιάπικη αμφίεση και με περίσσιο δόλο "προτρέψαμε" τους παρευρισκόμενους να κρατήσουνε πάνω από τα κεφάλια τους, πανό 10 μέτρων που έγραφε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ (με μια ευρωπαική και μια ελληνική σημαία να καίγονται βλ. φωτο) Η δράση αυτη ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού μετά την αποχώρηση μας, το πανό έμεινε αναρτημένο για πάνω από 20 λεπτά και καταχειροκτροτήθηκε με πάθος από τα φιλοευρωπαικά ζόμπι
Η κρισιμότητα των καιρών επιτάσσει ετοιμότητα και εγρήγορση από τον κόσμο του αγώνα. Οφείλουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να οργανωθούμε και να δράσουμε. Να υψώσουμε αναχώματα απέναντι στην επέλαση κράτους και καπιταλισμού. Να μη ζήσουμε σαν σκλάβοι.
ΑΣΤΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ

1 σχόλιο:

  1. Προς ΟΛΟΥΣ τους ΝΑΙΝΑΙΔΕΣ και ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ !

    Πέστε σας παρακαλώ στους εντολοδόχους σας, Ντόπιους και Ξένους, ότι από τα πολλά σας ... "επιχειρήματα" που στερούνται ακόμη και τους βασικούς κανόνες της κοινής λογικής .... Τρελάθηκα !!!

    Και λέγε λέγε ο Χριστιανός Τρελάθηκα, από τα πολλά τα ΝΑΙΝΑΙΔΙΚΑ σας, και ύστερα λένε πως φταίει ο .... Λουλάς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή