Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

10η Επιστολή Καταγγελίας: Προβληματική σε όλα η ΙΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ του ΚΕΤΘ‏ Αυλώνα

ΙΛΗ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΛΗ ΔΚΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για κετθ αυλωνα χαρτης«Έτσι τη λένε ακόμα και τα στελέχη του ΚΕΤΘ. Οι υπηρεσίες βγαίνουν όπως να’ ναι.  Άλλοι βγαίνουν έξοδο αφού συμπληρώσουν τέσσερις μέρες μέσα υπηρεσία,  άλλοι βγαίνουν στις 9-10.
Ο Αρχιλοχίας της  ΙΛΗΣ Δ/Σ του ΚΕΤΘ ΕΠΧΙΑΣ (ΤΘ) Κ.Π. προσβάλει, μιλάει πολύ άσχημα και απότομα στους φαντάρους. Μας φέρεται λες και ήμαστε σκουπίδια!
Δεν ξέρουμε ποιος του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα, πάντως οι στρατιώτες δεν είναι σκουπίδια για να αντιμετωπίζουν τέτοια συμπεριφορά από ένα Επιλοχία που δεν του μιλάει κανείς και για τίποτε.
Ο ΙΛΧΟΣ (ΤΘ) Φ.Δ. δεν ενδιαφέρεται για τίποτε. Κόβει τις προαναχωρήσεις στις άδειες και όταν τον ρωτάμε γιατί βρίσκει διάφορες δικαιολογίες που δεν βασίζονται πουθενά.
Η μόνη έννοια του είναι να κάτσει να πιεις καφέ στον Όρχο και να μην τον ενοχλήσει κανένας.
Όταν πάει κάποιος στρατιώτης να ζητήσει κάτι, απλά αρχίζει να τον ειρωνεύεται!
Ζητάμε την κανονική μας άδεια για σοβαρούς λόγους και η απάντηση είναι «ΘΑ ΔΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ» και στο τέλος δε μας τη δίνουν.
Ενώ βλέπουμε συνέχεια σε διαφημίσεις στην τηλεόραση ή διαβάζουμε απελπισμένα καλέσματα του κόσμου που έχει ανάγκη από αίμα, ο διοικητής της ΙΛΗΣ Δ/Σ κόβει παραπεμπτικά για Αιμοδοσία με διάφορες δικαιολογίες που δε βασίζονται πουθενά!
Όλοι οι στρατιώτες έχουν πρόβλημα με την συμπεριφορά του Επιλοχία Κ.Π. και του διοικητή.
Γιατί πρέπει να τα ανεχόμαστε και να μας φέρονται λες και ήμαστε σκουπίδια;»
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από τον Ταξίαρχο διοικητή του ΚΕΤΘ.
Μόνο αμφισβητώντας συλλογικά και μαχητικά την αυθαιρεσία και την παρανομία μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Στην 3η επιλαρχία πηγαίνει 10-1 εώς 13-1! 3 άτομα αναβολή μέσα σε μία βδομάδα, και άλλοι πολλοί που το σκέφτονται σοβαρά ως ένδειξη διαμαρτυρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή