Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ο ΕΠ.ΟΠ. που συνέλαβαν στην Σάμο εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και κλοπής φουσκωτών-μηχανών;

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι ο Πόλεμος κατά των Μεταναστών που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση για να υπερασπιστεί την Ευρώπη Φρούριο είναι πολύ βρώμικος.
Όχι μόνο είναι βουτηγμένος στο αίμα των δυστυχισμένων μεταναστών, αλλά και στην απάνθρωπη εκμετάλλευση του ελληνικού κράτους και την καταπίεση τους. Οι εικόνες με τη δολοφονία στο Φαρμακονήσι από τις βίαιες και παράνομες επαναπροωθήσεις του Λιμενικού, βρίσκουν την συνέχεια τους στο πέταμα τους στη Μυτιλήνη και το Πεδίο του Άρεως από την πρώτη φορά κυβέρνηση Αριστερά-Ακροδεξιά, που στρώνουν το χαλί για την εκδήλωση κάθε παρανομίας και βαρβαρότητας εις βάρος τους, για να κάνουν τελικά τα στραβά μάτια καθώς περνούν τα σύνορα των γειτονικών Βαλκανικών κρατών.
Ταυτόχρονα, και ενώ η Ε.Ε. με πρόσχημα την αντιμετώπιση των δικτύων διακινητών μεταναστών εξαγγέλλει το νέο γύρο επεμβάσεων στις χώρες της Αφρικής, αποκαλύπτεται ότι στα δίκτυα αυτά εμπλέκονται στελέχη του Ελληνικού Στρατού-Λιμενικού-ΕΥΠ-ΕΛΑΣ.
Αυτοί είναι οι Λαθρέμποροι ανθρώπων που συνεργάζονται με τα αντίστοιχα καθάρματα της Τουρκίας!
Όπως επεσήμανε πρόσφατα η αρθρογραφία "ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα η έρευνα του ανακριτή Διαφθοράς Κων. Σαργιώτη για υπόθεση διακίνησης μεταναστών, στην οποία εμπλέκονται συνολικά οκτώ πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ένα στέλεχος της ΕΥΠ και ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Η δικογραφία που χειρίζεται ο δικαστικός λειτουργός αφορά ποινική δίωξη που ασκήθηκε πριν από λίγο καιρό έπειτα από στοιχεία που συνέλεξε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ για την δράση κυκλώματος «διακίνησης μεταναστών από κερδοσκοπία». Η υπόθεση ερευνήθηκε και από τους εισαγγελείς Διαφθοράς οι οποίοι απήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος των οκτώ προσώπων, οι απολογίες των οποίων ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Στους κατηγορουμένους αποδίδονται κατηγορίες που αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της διακίνησης παράτυπων μεταναστών από κερδοσκοπία και της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας". 
Όμως η σαπίλα είναι τεράστια στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και καλά οργανωμένη!
Πρόσφατα συνέλαβαν  ΕΠΟΠ στην Σάμο, ο οποίος κατηγορείται ότι ενώ καθοδήγησε το πλοιάριο των λαθρεμπόρων στην ακτή, στην συνέχεια έκλεψε τη μηχανή!
Αξίζει να προσέξουμε όμως το πως παρουσιάζεται η είδηση: 
στρατιωτικά σαιτ εμφανίζουν ως τυχαία την παρουσία του ΕΠ.ΟΠ. και του συνεργού του, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο κύκλωμα διακίνησης αλλά απλά βρήκαν την ευκαιρία και έκλεψαν τη μηχανή!
Διαβάζουμε: "Ο ΕΠΟΠ με τη δική του βάρκα κι έναν φίλο του βρίσκονταν ανοιχτά της ακτής. Είδαν τη βάρκα με του παράνομους μετανάστες να πλησιάζουν και περίμεναν την αποβίβασή τους. Όταν οι μετανάστες βγήκαν στην ακτή. Ο ΕΠΟΠ και ο φίλος του αποβιβάστηκαν κι αυτοί και επιχείρησαν να πάρουν την μηχανή της βάρκας των πααράνομων μεταναστών. Για κακή του τύχη όμως οι Λιμενικοί είχαν ειδοποιηθεί για την παρουσία των μεταναστών κι έσπευσαν αμέσως στην περιοχή. Ο ΕΠΟΠ και ο φίλος του συνελλήφθησαν και κρατούνται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΕΠΟΠ δεν εμπλέκεται στην “διακίνηση” των μεταναστών".

Άλλα σαιτ, προχωρούν σε πιο αναλυτική περιγραφή του περιστατικού, εμπλέκουν σαφώς τον ΕΠ.ΟΠ. στο κύκλωμα, αλλά δεν αποκαλύπτουν την στρατιωτική του ιδιότητα!
Φυσικά, ο ΑΓΕΣ Τελλίδης δε φροντίζει το Γραφείο Τύπου να βγάλει επίσημη ανακοίνωσης, μεθόδευση που ακολουθεί και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος!
Γιατί όμως αυτή η συγκάλυψη; Για να μη θιγεί του "Γόητρο του Στρατού";

Διαβάζουμε:

Αποβίβαζαν μετανάστες στη Σάμο και έκλεβαν φουσκωτά και εξωλέμβιες
Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν από το Λιμενικό της Σάμου, μετά από πολυήμερη επιχείρηση, επειδή διευκόλυναν την είσοδο μεταναστών και προσφύγων στο νησί και στη συνέχεια έκλεβαν τα φουσκωτά και τις εξωλέμβιες μηχανές.
astraparis 1 Αυγούστου 2015 | 21:22
Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν από το Λιμενικό της Σάμου, μετά από πολυήμερη επιχείρηση, επειδή διευκόλυναν την είσοδο μεταναστών και προσφύγων στο νησί και στη συνέχεια έκλεβαν τα φουσκωτά και τις εξωλέμβιες μηχανές.
Στη επιχείρηση εντοπισμού, ταυτοποίησης και σύλληψης των δραστών πήραν μέρος στελέχη του Λιμενικού, ενός λετονικού ελικοπτέρου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τις οδηγίες της Εισαγγελίας Σάμου.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα, το πλήρωμα του λετονικού ελικοπτέρου, που επιχειρεί στην περιοχή στο πλαίσιο της μικτής ευρωπαϊκής επιχείρησης »ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2015», τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2015, εντόπισε ένα ελληνικό ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος ιδιοκτησίας και με επιβαίνοντα τον έναν από τους τρεις συλληφθέντες, 31 ετών δημόσιο υπάλληλο. Ο 31χρονος, με στολή οργάνου επιβολής νόμου, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι του, καθοδηγούσε το φουσκωτό με τους μετανάστες προς τις ανατολικές ακτές του νησιού. Στη συνέχεια αφαίρεσε και φόρτωσε στο φουσκωτό του τον εξωλέμβιο κινητήρα του φουσκωτού των μεταναστών.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου εντόπισε, επίσης, στην ίδια περιοχή και δεύτερη λέμβο (γνωστών λοιπών στοιχείων) με επιβαίνοντες τους άλλους δύο συλληφθέντες, Έλληνες, ηλικίας 32 και 21 ετών. Και οι δύο φορούσαν, επίσης, ειδική στολή και περίμεναν την εξέλιξη της επιχείρησης του συνεργάτη τους.
Όλη η επιχείρηση κατεγράφη σε κάμερες και με τη βοήθεια αυτού του υλικού, καθώς και τις καταθέσεις των μεταναστών και προσφύγων ξεκίνησε ευρείας κλίμακας επιχείρηση εντοπισμού των υπόπτων Ελλήνων και των δύο σκαφών με τη συνδρομή στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και σύμφωνα με τις οδηγίες της Εισαγγελικής Αρχής Σάμου.
Γερή μπάζα στις αποθήκες
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 1η Αυγούστου 2015, ακολούθησαν η σύλληψη των τριών και η έρευνα – με παρουσία εισαγγελέα – σε ιδιωτικούς χώρους και αποθήκες των συλληφθέντων, καθώς και συγγενών τους.
Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:
α) η μηχανοκίνητη λέμβος, ιδιοκτησίας του 31χρονου συλληφθέντα,
β) το ποσό των 15.000 ευρώ,
γ) πλήθος πλαστικών δοχείων καυσίμων σκαφών,
δ) αεροβόλα όπλα, καραμπίνες και ομοιώματα όπλων (REPLICA),
ε) πέντε εξωλέμβιες μηχανές,
στ) δύο πνευστά σκάφη,
ζ) μία ρυμουλκούμενη μπαγκαζιέρα,
η) είκοσι αβολίδωτα φυσίγγια 7,62 mm,
θ) τρία βιβλιάρια καταθέσεων,
ι) δύο κινητά τηλέφωνα,
ια) πλήθος από ξύλινα πατώματα πνευστών σκαφών,
ιβ) μία χάρτινη κούτα από νοτερά ρούχα, κυρίως παιδικού μεγέθους,
ιγ) καλύμματα κεφαλής (κουκούλες),
ιδ) ενδύματα και εξαρτήματα στολών.   http://astraparis.gr/
Εμείς απαιτούμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά αυτά τα γεγονότα.
Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται η απανθρωπιά της ακροδεξιάς και των ΝΑΖΙ, όταν Γεωργιάδης-Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ απαιτούσαν την εμπλοκή του Στρατού και αρνούνταν κάθε αναγνώριση δικαιώματος στους Μετανάστες.
Τα περιστατικά αυτά είναι συνέπεια-συνέχεια της κατασταλτικής-δολοφονικής πολιτικής της ελληνικής κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
Αυτή η αστική πολιτική πρέπει να ανατραπεί από τον εργατικό διεθνιστικό αγώνα μας.
Απαιτούμε να γίνουν σεβαστά όλα τα δικαιώματα των Μεταναστών-Προσφύγων.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου