Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Εμετική επίθεση των Μιλιταριστών ενάντια στους Αντιρρησίες Συνείδησης!

ΣτΕ: Κανονικά θα υπηρετήσει τη θητεία του ο αντιρρησίας συνείδησης που άσκησε βία σε ανήλικοΜε παρόμοια κείμενα που θυμίζουν non paper, όλος ο οχετός του μιλιταρισμού και του εθνικισμού ξεχύθηκε εναντίον των Αντιρρησιών Συνείδησης και του Θεσμού της Εναλλακτικής Θητείας (που βεβαίως ουσιαστικά το ελληνικό κράτος αρνείται να εφαρμόσει)!
Αφορμή ένα καταδικαστέο από όλους παράπτωμα ενός Αντιρρησία Συνείδησης για θρησκευτικούς λόγους!
Αλλά η λάσπη είναι το μοναδικό επιχείρημα των οπαδών του πολέμου και της καταστροφής του κόσμου της εργασίας για να ικανοποιηθούν τα σχέδια κερδοφορίας των εμπόρων όπλων και των καπιταλιστών.
Τα γεράκια του πολέμου δείχνουν τα νύχια τους...

Ας τους θέσουμε με την αντιπολεμική και αντιμιλιταριστική πάλη μας εκεί που ανήκουν: στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
Κάνετε υπομονή και διαβάστε τα κείμενα λάσπης του μιλιταριστικού οχετού:  



http://www.defence-point.gr/news/?p=135560
Ηχηρή απόφαση κατά αντιρρησία συνείδησης από ΣτΕ, ΥΠΕΘΑ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε αίτηση αντιρρησία συνείδησης, ο οποίος ζητούσε να επανέλθει στο ευεργετικό καθεστώς της εναλλακτικής εκπλήρωσης της στρατιωτικής θητείας του, ο οποίος, υπηρετώντας την εναλλακτική «θητεία» του στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού, είχε κακοποιήσει ένα παιδί.

Ο για θρησκευτικούς λόγους αντιρρησίας, τον Ιούνιο του 2014, είχε χτυπήσει άσχημα ένα μικρό παιδί με γροθιές και κλωτσιές. Από το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού, του επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της στέρησης αποδοχών τριών μηνών, γιατί ο αντιρρησίας, αντίθετα με τα «κορόιδα» που υπηρετούν την πατρίδα στα σύνορα, πληρώνεται κιόλας για να κάνει τη «μπέιμπι-σίτερ».

Κατόπιν, πάντως, της ενέργειας αυτής, ο διευθυντής της Στρατολογικής Υπηρεσίας κήρυξε τον αντιρρησία συνείδησης έκπτωτο του ευνοϊκού καθεστώτος της εναλλακτικής υπηρεσίας εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ο 19χρόνος αντιρρησίας άσκησε προσφυγή κατά της απόφασης του διευθυντή της Στρατολογικής Υπηρεσίας, η οποία όμως απορρίφθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Έτσι, ο αντιρρησίας συνείδησης προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο, όμως, επίσης απέρριψε την προσφυγή του με το σκεπτικό ότι επέδειξε συμπεριφορά αντίθετη προς τις πεποιθήσεις του περί βίας, τις οποίες είχε επικαλεσθεί δια να τύχει του ευεργετήματος της εναλλακτικής θητείας.

2 σχόλια:

  1. Και Εσύ Λαέ ..... ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ !!!

    Την Χώρα ΜΑΣ Την Πατρίδα ΜΑΣ Την ΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .... ΩΡΩΠΟ !!!

    ..... να ναί καλά ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!! Οι Φίλοι Μας Τα Σκυλιά Οι ΑγγλοΑμερικάνοι !!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΗΣΟΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!


    Σημ.: ... Καί εάν "Χάσαμε" Με ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ (ΙΩΝΕΣ) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ" της Χώρας Μας στο Επιθετικό Καπιταλιστικό Πόλεμο στην Κριμαία ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΤΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗΣ ( Άλλωστε γιαυτόν τον λόγω την Δεκαετία το 20 ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗΣ, ... ήθελαν ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΙΜΑΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ !!!) .

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ !!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ !!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ !!!

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ !!!

    2. ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

    3. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον πιάσει από το αυτί ο εισαγγελέας για κακοποίηση ανιληκου. Να που επιβλήθει πρόσθετη θητεία δώδεκα μήνες και κατευθείαν να φυλάει βραχονησίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή