Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

"Ερντογάν στείλε το γιό σου στρατιώτη" - Μητέρες νεκρών στρατιωτών κατά Ερντογάν

ImageΗ κυβέρνηση Ερντογάν στο βρώμικο πόλεμο που εξαπέλυσε εναντίον της Τουρκικής Αριστεράς και των ηρωικών Κούρδων Ανταρτών χρησιμοποιεί όλα τα βρώμικα προπαγανδιστικά μέσα.
Εκμεταλλευόμενη λοιπόν τον πόνο των απλών ανθρώπων που χάνουν το ένα μετά το άλλο τα στρατευμένα παιδιά τους στον νέο αυτό άδικο πόλεμο –που μεταξύ άλλων στηρίζουν το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  μετατρέπει την κάθε κηδεία σε εθνικιστικό και μιλιταριστικό σόου, που τα κανάλια μεταδίδουν σε εθνικό δίκτυο!
Όμως ο απλός Τούρκος πολίτης, ο άνθρωπος του μεροκάματου, που με απίστευτο κόπο και μπόλικο ιδρώτα μεγάλωσε αυτά τα παιδιά που η «Πατρίδα» επέστρεψε κομματιασμένα, τυλιγμένα σε μια σημαία, έχει κριτήριο. 
Μπορεί ακόμη και αυτές τις στιγμές απόλυτης δυστυχίας, που κανείς γονιός δε πρέπει να ζήσει, είτε είναι Κούρδος, είτε είναι Τούρκος, να καταλάβει το αισχρό πολιτικό παιχνίδι εξουσίας του Ερντογάν που με το αίμα του λαού του διεκδικεί την Αυτοδυναμία στις επόμενε εκλογές, ο οποίος παράλληλα όχι μόνο επιδιώκει να ακυρώσει κάθε δίκαιο όραμα Αυτονομίας του Κουρδικού λαού, αλλά και να επιβάλλει τα μεγαλοϊδεατικά του Τουρκικού αστικού κατεστημένου.  
Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Ζαμάν, δημοσιοποίησε  βίντεο από τη κηδεία στρατιώτη καταγόμενου από το Βαν που σκοτώθηκε στις συγκρούσεις στο έδαφος της Συρίας. Συγγενείς του νεκρού αλλά και πολύς κόσμος μετέτρεψαν τη κηδεία σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της επιλογής Ερντογάν να εμπλέξει τη χώρα σε πολεμικές επιχειρήσεις. Το σύνθημα απευθυνόμενο προς τον Τούρκο πρόεδρο ήταν να "στείλει το γιο του στο στρατό"!
Εμείς με αυτή την Τουρκία είμαστε.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τον Τούρκο εργάτη, φοιτητή, στρατιώτη.

Πιστεύουμε πως μόνο με τον κοινό αγώνα των εργαζόμενων λαών σε Ελλάδα-Κύπρο-Τουρκία, ενάντια στις κυβερνήσεις της αντεργατικής λαίλαπας, της βάρβαρης κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών αναγκών-δικαιωμάτων, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη και έναν κόσμο χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση.  
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου