Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΚΑΒ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Αφού κατέστρεψαν τη δημόσια υγεία: Σε ασθενοφόρο έχουν μετατραπεί οι Ένοπλες Δυνάμεις! Αφού οι αστοί πολιτικοί διέλυσαν κάθε έννοια του Κράτους Πρόνοιας, Υγείας και περίθαλψης για να επιβάλλουν τα Μνημόνια και να προωθήσουν τα συμφέροντα των ιδιωτικών νοσοκομείων-ασφαλιστικών εταιρειών, χρησιμοποιούν τα πανάκριβα πτητικά στρατιωτικά μέσα που απειλούν ταυτόχρονα την υγεία των ασθενών!
- Το Σάββατο και την Κυριακή 01 και 02 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς από Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού και κατόπιν αιτήσεων του ΕΚΑΒ, αεροδιακομιδές ασθενών, ως ακολούθως:
- Τις βραδυνές ώρες του Σαββάτου 01 Αυγούστου 2015, αεροδιακομιδή από την Κάρπαθο στο Ηράκλειο Κρήτης, γυναίκας 25 ετών με κάταγμα αγκώνα.

- Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακή 02 Αυγούστου 2015, αεροδιακομιδή από Νάξο και Σύρο στην Αθήνα:
- Από Νάξο ενός πολυτραυματία 78 ετών και ενός άνδρα 82 ετών με υποσκληρίδιο αιμάτωμα.
- Από Σύρο δύο πολυτραυματιών, ενός άνδρα 42 ετών και μιας γυναίκας 39 ετών !
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την "εθνική στήριξη" των διεφθαρμένων-διαπλεκόμενων αστικών κομμάτων εξουσίας έρχονται να συνεχίσουν το Μνημονιακό έργο με τα γνωστά αποτελέσματα.
«Ουσιαστικά ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε μια τεράστια επίθεση στους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας περικόπτοντας μισθούς-εργασιακά δικαιώματα-θέσεις εργασίας, επιβάλλοντας χαράτσια και μετατρέποντας το αγαθό της υγείας σε εμπόρευμα που καλούνται να προμηθευτούν όσοι έχουν να το αγοράσουν από τον ιδιωτικό τομέα και τις τράπεζες που έρχονται να καλύψουν τον ασφαλιστικό τομέα. Αυτή την πραγματικότητα βιώνουν και οι νησιώτες.
Όμως υπάρχει και μια άλλη διάσταση του ζητήματος. Ενώ τα κέντρα υγείας έκλεισαν με πρόσχημα να γίνει οικονομία και να μειωθούν οι δημόσιες δαπάνες, στην ουσία το κόστος για το κράτος αυξήθηκε καθώς πλέον οι πτήσεις ελικοπτέρων-αεροσκαφών των Ενόπλων Δυνάμεων σε νησιά του Αιγαίου -κι όχι μόνο- είναι πολύ συχνότερες σε σύγκριση με ότι επικρατούσε πριν του μνημονίου. Ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας -και αεροσκάφη πολλά- αλλά και του Στρατού Ξηράς πετάνε πια καθημερινά για να μεταφέρουν κάποιο ασθενή ή τραυματία. Κι όλα αυτά σημαίνουν πολλά, πολλά εκατομμύρια. Περισσότερα απ΄ όσα μας λένε ότι κερδίσαμε από το κλείσιμο ή την απαξίωση των κέντρων υγείας σ΄ όλη την ελληνική περιφέρεια.
Θα μπορούσε μια επιτροπή του ΓΕΕΘΑ να υπολογίσει το κόστος των αεροδιακομιδών (καύσιμα, συντήρηση, ανταλλακτικά κλπ) και να το συγκρίνουμε με τις μειώσεις των μισθών, ή καλύτερα να σκεφτούμε τι έχουν υποχρεωθεί να πληρώσουν οι φαντάροι στο πλαίσιο της υποχρεωτικής στράτευσης, που υποχρεώνονται να πληρώνουν εισιτήρια, να επιστρέφουν τα ρούχα απολυόμενοι, ενώ στα ΚΕΝ τους εφοδιάζουν με μεταχειρισμένες αρβύλες. 
Ο Γεωργιάδης λειτούργησε ως ατζέντης των επιχειρηματιών στο χώρο της υγείας. Το ίδιο έκανε η κυβέρνηση απολύοντας τις καθαρίστριες, φέρνοντας στη θέση τους πιο ακριβά ιδιωτικά συνεργεία καθαριότητας. Από την άλλη μεριά ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος κάνει δημόσιες σχέσεις «πουλώντας» προπαγανδιστικά το κοινωνικό έργο του Στρατού, καθιστώντας τα ιπτάμενα μέσα σε ασθενοφόρα μαζικής χρήσης, μετατρέποντας την εξαίρεση σε κανόνα, με τους ασθενείς να χαροπαλεύουν με το παραμικρό!
Αυτός είναι ο άγριος καπιταλισμός της εποχής μας και οι νεοφιλελεύθερες συνταγές της Σχολής του Σικάγου.
ΔΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ-ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου