Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

"Ομάδα αλήθειας" στηρίζει με ανώνυμα μηνύματα ΥΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ!

Image
Η υποστήριξη της κυβέρνησης -της όποιας κυβέρνησης- είναι δικαίωμα του καθενός. Είτε γιατί πράγματι πιστεύει στις θέσεις και τις απόψεις της ,είτε επειδή κάτι έχει να χάσει αν η “κυβέρνησή” του δεν πάει καλά. Η πλειοψηφία βέβαια ανήκει στην δεύτερη κατηγορία η οποία σε πάρα πολλές περιπτώσεις καταντάει γραφική και θα λέγαμε ότι είναι και διασκεδαστική. 

Και επί “πρώτης φοράς Αριστερά” με αρκετή δόση ΑΝΕΛ βεβαίως αυτές οι γραφικές ομάδες …κυβερνητικής αλήθειας ξαναχτυπούν μέσω διαδικτύου και αποστολής e mail. Ένα απ΄ αυτά ,εξαιρετικά …ενδιαφέρον από πολλές απόψεις όπως θα διαπιστώσετε έφθασε στο Onalert.gr. 

Αναδημοσιεύουμε λοιπόν κάποια αποσπάσματα από την “γραφική ομάδα αλήθειας” που φαίνεται ότι ενοχλείται πάρα πολύ απ΄ όσους κάνουν κριτική στην κυβέρνηση.
Γράφουν λοιπόν οι “Ρομπέν της αλήθειας” ,με τα κεφαλαία γράμματα ,το συντακτκό και την ορθογραφία των ανώνυμων συντακτών:

Επιι τέλους γραψτε και μια αλήθεια στην ιστοσελιδα της διαπλοκης των ανωτατων που δημοσιευετε.Καταρχας η βουλη κλεινει και με πραξεις ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ θα ψηφιστουν τα ΠΡΩΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ οπως ειναι Η ΑΥΞΗΣΗ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ 58 ΧΡΟΝΙΑ και αυτο ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο ΥΠΕΘΑ κ ΚΑΜΜΕΝΟΣ αλλα ειναι απαιτηση απο το ΥΠ ΟΙΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

Ολοι λογω οτι δδνε γνωριζατε παλγιο μεσο γλυψιμο απο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα και οι ΑΝΕΛ (ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ) φυλαγονετ και δεν κανουν ΄΄χαρες ΄΄ αυτο ειναι το...προβλημα οχι Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ κ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ κκ ΥΠΕΘΑ ΚΑΜΜΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ που αδικα τον κατηγορουν οι ενωσεις επιπεδου ΠΟΕΣ ,Θεσσαλιας Μακεδονιας κλπ.

Οι ΕΠΟΠ που με δεξιοτεχνια υπερασπιζεστε πληρωνουν τις χαμηλοτερες εισφορες και υπολογιζοντε στη συνταξη και ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ και το  αποκαλειτε επικοινωνιακα εφαπαξ.Αντιθετα οι παραμενοντες πληρωνουν τις υψηλοτερες εισφορες που δεν υπολογιζοντε τοσο στης συνταξη οσο και στον ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ και το  αποκαλειτε επικοινωνιακα εφαπαξ  …


.Φυσικα βρισκουν συμμαχους μικροβαθμους που ΄΄γλυφουν΄΄για μια θεσουλα στο εξωτερικο.ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΥΠΕΘΑ κ ΚΑΜΜΕΝΟΣ αλλα οι επιτελεις τουΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Αυτα τα ονοματα ολων εχουν σταλει σε Ευρωπαιους Πρωθυπουργους και Υπ Οικον ,Ευρωβουλευτες ειναι και ο λογος που επιμενουν και επιμενουμε ενα μεγαλο και μεγαλλυτερο μερος ΣΤΕΛΕΧΩΝ των ΕΔ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ 70 ΕΥΡΩ-ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ 0,080-0,090 κλπ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ?  

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 4  ΝΟΜΟΣ 3883/2010 καθως και ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ 3883/2010 ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ  ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΑ 88 ΕΚΑΤΟΜ ΕΥΡΩ ? 
ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙ αλλα επικοινωνιακα λεμε οι ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ –ΟΙ ΕΚ ΑΣΣΥ κλπ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΛΙΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΩΝ 60 ΧΡΟΝΩΝ μην δουλευομαστε...
οι ανωνυμοι ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ.- Η ΒΟΥΛΗ ΚΛΕΙΝΕΙ  ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ?"

Η Βουλή κλείνει θα απαντήσουμε στους "Ρομπέν της αλήθειας",αλλά ο Τσίπρας ψάχνει ημερομηνία για εκλογές! Πιθανόν να μην τους είναι ευχάριστο αλλά θα πρέπει να το αποδεχτουν και να δουν πως θα πορευθούν!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επομενα e mail της νέας...ομάδας αλήθειας!http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου