Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

"Αεροαπόβαση" Ρώσων στη Συρία! 15 μεταγωγικά αεροσκάφη έχουν στείλει σε 15 μέρες


ImageΈνα ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος κάθε μέρα προσγειώνεται τις τελευταίες ημέρες 15 ημέρες στη Συρία. Οι δυνάμεις και τα υλικά που μεταφέρουν οι Ρώσοι δείχνουν και την ένταση της κλιμάκωσης που επιχειρούν στην στρατιωτική τους παρουσία στη Συρία.
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, “ένα μεταγωγικό αεροσκάφος προσγειώνεται καθημερινά στη στρατιωτική βάση Χμέιμιμ» που βρίσκεται στην επαρχία της Λαττάκειας, βασικό προπύργιο του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Όλα τα μεταγωγικά αεροσκάφη συνοδεύονται στις πτήσεις τους από και προς τη Συρία από μαχητικά αεροσκάφη της ρωσικής αεροπορίας.
Είναι προφανές ότι παρά τις δημόσιες δηλώσεις ανησυχίας από τις ΗΠΑ για την “αναβάθμιση” της ρωσικής στρατιωτικής παρουσίας στη Συρία, όλες αυτές οι κινήσεις της Μόσχας έχουν την αποδοχή της Ουάσινγκτον η οποία βλέπει θετικά την αποφασιστική παρέμβαση που μπορεί να έχει η Ρωσία στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού κράτους. Από την άλλη όμως φοβούνται ότι οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την κυβέρνηση Άσαντ και θα επιτεθούν εναντίον συριακών, κουρδικών ή μετριοπαθών ομάδων τις οποίες υποστηρίζει η Ουάσινγκτον.http://www.onalert.gr/

1 σχόλιο:

  1. Εντέλει ορισμένοι Εχούν ένα κακό ελάττωμα ! Μήπως από Άγνοια της Επιστημονικής Γνώσης ; ή Μήπως από ΑγγλοΑμερικάνικη ... Εντολή ;; Μάλλον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ !
    Πάντως η Χώρα Μας ΕΧΕΙ πιό πολλά ΣκατοΑγγλοΑμερικανάκια σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από ότι η Γερμανία !
    Το "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Με τους ΡΥΠΟΥΣ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!
    Γιατί Άραγε ;;
    Επίσης ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ π.χ. 400 χρόνια ;;; Απάντηση: ΟΥΔΕΙΣ από Εσάς ! Ούτε τα Γερμανοτσογλάνια οι Δοσιλόγοι οι Γερμανοφορεμένοι την Γνωρίζούν ! Άλλωστε η Χώρα ΜΑΣ είτανε ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑγγλοΑμερικάνικο Προτεκτοράτο ! Ανέκαθεν ! Από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΙΚΟ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟΑΠΟΚΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ !!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !! Δηλ. Η Ελληνική Πολιτεία, Το Ελληνικό Κοινοβούλιο, Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΜΠΙΜΠΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣΜΩΝ !!!
    Πως το έλεγε ο Χάριν Κλήν ; Ότι είμαστε οι .... !!! Πράγματι που στο διάολο χάθηκε και Αυτός ; Έφαγε Αμάσητο το 3ο Μνημόνιον ;;; Αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ (ΙΩΝΕΣ) είτε ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ είτε ... Τωμάρυα !!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χι.Πι.) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΩΜΑΡΥΑ !!! Γιαυτό ρωτήστε τους .... Ειδικούς π.χ. Χάρη Κλήνν, Κοτζία, Alex και άλλα Μούσμουλα !!!

    Σημ. Εσείς ΟΛΟΙ, όχι μόνο δεν ξέρεται και γνωρίζεται την Γερμανική Πολιτική, αλλά ούτε την Πολιτική των Φονιάδων των Λαών και Πολιτισμών (USA) ! Πράγματι Τί στο διάολο γνωρίζεται και ξέρεται ; Μάλλον Τίποτες ! Λόγω Έλλειψη Πολιτικής Επιστημονικής Αντίληψης ! Μιλάμε για Λευκά ..... Μπίμπο ! ΑγγλοΑμερικανοφορεμένα Ναζιστοφασιστάκια με και χωρίς Γραβάντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή