Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΗΣ 16ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΑΕΙ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ

Αυτούς τους σκλάβους φαντάρους ήταν έτοιμοι να διατάξουν να κυνηγήσουν τους απελπισμένους Σύριους Προσφυγές πολέμου που έρχονταν από Αδριανούπολη, την προηγούμενη βδομάδα, τους οποίους η Ε.Ε., το ελληνικό κράτος και οι εργοδότες αντιμετωπίζουν ως σύγχρονους δούλους που θα εκμεταλλεύονται τα αφεντικά πληρώνοντας τους ένα (1) ευρώ την ώρα!
Από το μπαράζ καταγγελιών το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι ο Στρατός έχει χάσει τη μάχη με τους κοριούς.
Αιτία, αφενός η αδιαφορία των διοικήσεων που έχουν τους φαντάρους γραμμένους στα παλιά τους τα άρβυλα, δεν ενδιαφέρονται για αυτούς και τους αντιμετωπίζουν ως σκλάβους.
Αφετέρου, οι περικοπές σε μέσα υγιεινής και καθαριότητας.
Ο συνδυασμός των δύο αυτών παραγόντων αποκαλύπτει τις αρνητικές του συνέπειες και στην 16η Μεραρχία Διδυμοτείχου όπου οι κοριοί είναι παντού. Το κάψιμο ξανά και ξανά των κρεβατιών, αυτή η παραδοσιακή μέθοδος δε φέρνει κανένα αποτέλεσμα.
Φαντάροι κοιμούνται πλέον σε καρέκλες, αφού τα κρεβάτια ανήκουν στους κοριούς!
Επίσης, η κατάσταση στις τουαλέτες και στα λουτρά δεν παλεύεται, αφού η μπόχα είναι απίστευτη, εξαιτίας της παλαιότητας των κτιρίων και της μη συντήρησης των εγκαταστάσεων.
Οι συνάδελφοι φαντάροι τσουβαλιάζονται σε αυτές τις τριτοκοσμικές συνθήκες, ενώ ο Ταγματάρχης διοικητής του Λόχου Στρατηγείου Αδιαφορεί.
Λύσεις υπάρχουν. Όχι μόνο θα μπορούσαν να κάνουν απεντόμωση ή να αλλάξουν θαλάμους.   
Αλλά είπαμε οι φαντάροι θεωρούνται και αντιμετωπίζονται ως σκλάβοι!
Αυτούς τους σκλάβους φαντάρους εξάλλου ήταν έτοιμοι να βάλουν να κυνηγήσουν τους απελπισμένους Σύριους Προσφυγές πολέμου που έρχονταν από την Αδριανούπολη, την προηγούμενη βδομάδα, τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση και η Ε.Ε. αντιμετωπίζουν ως σύγχρονους δούλους που θα εκμεταλλεύεται ο αστικός κόσμος της Ευρώπης πληρώνοντας τους ένα (1) ευρώ την ώρα!
Όμως τα βάσανα των φαντάρων δεν σταματούν εκεί.
Στην 16η Μεραρχία αποσπούνται στο Λόχο Στρατηγείου, κάθε βδομάδα, σχεδόν 25 άτομα για να κάνουν εργασίες- αγγαρείες –σκοπιές. Οι 19 από αυτούς ασχολούνται π.χ. στα μαγειρεία-εστιατόρια κλπ. και δίνουν μόνο θαλαμοφυλίκια, ενώ οι υπόλοιποι 6 δίνουν συνεχώς σκοπιές. Οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί καθώς υποχρεώνονται να εκτελέσουν υπηρεσίες φύλαξης –σκοπιά πύλης- ανά 4 ώρες, ενώ στο ενδιάμεσο κάνουν λάντζα, καθαριότητες και όποια άλλη αγγαρεία προκύψει!      
Οι μεν 19 λαμβάνουν κανονικά εξοδόχαρτα, ενώ οι 6 σκοπάνθρωποι λαμβάνουν απλώς μόνο υπηρεσιακά, που τους εξασφαλίζουν την έξοδο από τη μονάδα μόνο για 1.30 ώρα, καθώς π.χ. θα πρέπει να κάνουν άγημα σημαίας, να βγουν από τις 20.00-21.30 μ.μ. και μετά να επιστρέψουν για να κάνουν σκοπιά στις 22.00 μ.μ.  
Η αντίθεση όμως που παρατηρείται μεταξύ των παραπάνω φαντάρων έχει ως αιτία το γεγονός ότι στη μονάδα δεν δίνουν υπηρεσίες οι ΕΠ.ΟΠ.
Δηλαδή, ο Στρατηγός και ο Ταγματάρχης διοικητής του Λόχου Στρατηγείου έχουν τους ΕΠ.ΟΠ. που πληρώνονται για αυτό που δεν κάνουν, να λουφάζουν και να μην κάνουν τίποτε την ώρα που σκίζουν τους φαντάρους.
Εμείς απαιτούμε τώρα τόσο την παρέμβαση του Στρατηγού όσο και του ΓΕΣ.
Είναι η πολλοστή καταγγελία που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και η οποία αποκαλύπτει το άνισο των υπηρεσιών, την αδικία και την εκμετάλλευση εις βάρος των φαντάρων.
Δεν είναι δυνατόν οι όποιοι διοικητές να αφήνουν τους ΕΠ.ΟΠ. στο απυρόβλητο για να τα έχουν καλά μαζί τους και να οδηγούν τους συναδέλφους φαντάρους στην υπερκόπωση.
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

3 σχόλια:

  1. THEMA: "Der Böse und Schlechte Märchen -und Lügen Erzähler der Hellenen !"

    Her Alex, Sie können nicht zugleich bzw gleichzeitig das 3 Todes Mnimonium/Memorantum für das Hellenisches Volk Unterschreiben, und zugleich den starken Mann spielen und machen gegenüber FYROM bzw USA !
    Das ist SCHÄBIG gegenüber des Hellenischen Volkes/Nation !

    Alle die, die FYROM als "Makedonien" Annerkannt haben, müssen Sie die Diplomatischen Beziehungen abbrechen ! Vorab mit der USA ! Deine Auftraggeber und Zuhälter deines Landes und zugleich Weltzuhälter ! Wir erinnern Sie an die Militärhunta 1967-1974, und nicht nur !

    Wir hoffen es wird richtig übersetz diese Text in der Hellenische Sprache von Ihrem Tänzer den Herrn Kotzias, wir hoffen Er kann so gut übersetzen wie Er Tanzt !

    Herr Alex, Du bist keine Politiker der Linke, sonder eine Linke Hund !

    Schade um das Linke-Demokratische Patriotische Hellenische Spektrum !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρα η υπηρεσια σας παει 5 εξω μια μεσα τι κλαίγεστε απορώ.τι θελετε να μην κανετε τιποτα και να μεγαλωνετε τον κολο σας στο κψμ.γινεται λιγο αντρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει για τους άλλους που είναι σε μορφή ενίσχυσης που πάει 7:0 (7 μέσα καμία έξω) με υπηρεσιακό 2ωρο για να πλυνει ρούχα... και τρέχει μέσα για να συνεχίσει 8 ωρες σκοπιές. Λίγη ορθογραφία δε βλάπτει παρόλα αυτά.

      Διαγραφή