Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

18χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Μόσχα από νεοναζί

Τρεις νεοναζί οπαδοί της Σπαρτάκ, επιτέθηκαν στον 18χρονο Alexander Barmin στο κέντρο της Μόσχας και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου
Ο 18χρονος Alexander Barmin με την παρέα του, βρισκόνταν το βράδυ της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Μόσχας σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν συναντήθηκαν με μια ομάδα νεοναζί οπαδών ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρουν ρώσικα ΜΜΕ, οι τρεις οπαδοί, είχαν ξυρισμένα κεφάλια και ο ένας φορούσε μπλούζα που έλεγε «Είμαι Ρώσος».Ο 18χρονος κοίταζε προς την πλευρά των τριων ατόμων, όταν εκείνοι του ζήτησαν το λόγο. Ο Alexander Βarmin απάντησε «Κοιτάω γιατί έτσι θέλω» και οι τρεις οπαδοί του επιτέθηκαν. 
Κατά τη διάρκεια του καβγά, από την τσέπη του νεαρού φέρεται να έπεσε στο πάτωμα ένα μικρό μαχαίρι, σαν λίμα. Ένας από τους τρεις νεοναζί το έπιασε και άρχισε να μαχαιρώνει τον 18χρονο μέχρι που έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια και ενώ ήταν πεσμένος, του έριξαν άλλες 7 μαχαιριές. 

Στο περιστατικό ήταν παρών αρκετός κόσμος ο οποίος δεν αντέδρασε, ενώ μερικοί άρχισαν να βιντεοσκοπούν όσα συνέβαιναν. Όταν ο ένας από τους φίλους του 18χρονου προσπάθησε να καλέσει βοήθεια μέσω τηλεφώνου, ένας από τους νεοναζί του άρπαξε το τηλέφωνο και το έκλεισε.

Το αξιοσημείωτο είναι, ότι στο σημείο του εγκλήματος υπήρχε ένα αυτοκίνητο πρώτων βοηθειών. Μόλις η παρέα του νεαρού ζήτησε βοήθεια, οι γιατροί απάντησαν ότι έπρεπε να φύγουν. Μετά από έντονες εκκλήσεις, μια νοσοκόμα κατέβηκε, είδε τον μικρό, γέλασε και επέστρεψε στο αυτοκίνητο κλείνοντας την πόρτα. Οι φίλοι του νεαρού Barmin, άρχισαν να χτυπούν επίμονα και οι γιατροί τους έβριζαν. Μάλιστα, οι γιατροί κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι οι φίλοι του μαχαιρωμένου Barmin χτυπούσαν βίαια την πόρτα τους. 

Η αστυνομία ήρθε αργότερα όταν πλέον ο νεαρός ήταν νεκρός, ενώ μετά από ώρα κατέφθασε και ένα ασθενοφόρο, όμως ήταν πλέον αργά.Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους τρεις δράστες και ο ένας συνελήφθη την επόμενη ημέρα κοντά στο σπίτι του. http://www.thepressproject.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου