Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

211 ΜΚ ΤΕ Ρόδος‏: οι φαντάροι υποχρεώνονται να καλύψουν το κόστος μετακίνησης και αντιμετωπίζουν τη προσβλητική συμπεριφορά μερίδας στελεχών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
«Παρόλο που οι περισσότεροι ΕΠ.ΟΠ. και τα στελέχη έχουν καλή συμπεριφορά απέναντι στους στρατιώτες, ΕΠ.ΟΠ.  και στελέχη από το Λόχο Υποστήριξης Τάγματος (ΛΥΤ) συμπεριφέρονται στους στρατιώτες όχι μόνο του λόχου τους αλλά και των υπολοίπων λόχων, με μια συμπεριφορά αλαζονική και τις περισσότερες φορές προσβλητική.
Η διοίκηση του στρατόπεδο κάνει τα στραβά ματιά και σε αυτό το θέμα όπως τα κάνει και στο θέμα τις μετακίνησης των στρατιωτών με το λεωφορείο που αναγκάζονται να πληρώνουν 6€ σύνολο πηγαιν΄ έλα σε κάθε έξοδο τους οι στρατιώτες, με αποτέλεσμα να μένουν μέσα στο στρατόπεδο αφού δεν έχουν την οικονομική άνεση να μετακινηθούν».
Ως  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ απαιτούμε τον σεβασμό των δικαιωμάτων των στρατευμένων.
Επίσης, η διοίκηση της μονάδας πρέπει να εξασφαλίσει τη δωρεάν μετακίνηση των στρατιωτών στην έξοδο τους, με κινήσεις στρατιωτικών οχημάτων, όπως φυσικά την παρέχει στα μόνιμα έμμισθα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό.
Είναι καταδικαστέα από όλους αυτή η πολιτική διακρίσεων των διοικήσεων των μονάδων που αδιαφορούν εντελώς για τους φαντάρους που υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν και αμείβονται με 8,7 ευρώ μηνιαίως, αναλαμβάνοντας δηλαδή το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης τους.
Οι συνάδελφοι φαντάροι πρέπει να βγουν παραπονούμενοι και να απαιτήσουν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου