Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Βυσματοκρατία στο 389 ΠΑΠ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ ενώ Καμμένος-Ήσυχος δεσμεύτηκαν ότι θα εξαφανίσουν τα βύσματα στον Στρατό

Παντού υπάρχει ένας μύθος;
Αυτό αποδεικνύει η οργισμένη καταγγελία συναδέλφων φαντάρων από το 389 ΠΑΠ Ξυλαγανής.
Όπως επισημαίνουν στην επιστολή καταγγελίας τους «σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, όλα τα βύσματα πλέον θα υπηρετούν στον Έβρο.
Πράγματι, τα στρατόπεδα στον Έβρο γέμισαν, μόνο που μετατράπηκαν σε ξενοδοχεία, για διερχόμενα βύσματα που και πάλι βρήκαν τον τρόπο να φτιαχτούν!
Βλέπετε, ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έστειλε τα βύσματα στον Έβρο, αλλά βρίσκονται στα σπίτια τους τα 2/3 του μήνα,  λαμβάνοντας άδεια ανά δέκα μέρες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μονάδα Υλικού Πολέμου 389 ΠΑΠ Ξυλαγανής, με πρωτεργάτη καριερίστα Λοχαγό ο οποίος δε χαλά χατίρι σε πολιτικούς και στρατιωτικά στελέχη, ακόμη και του περιπτερά του χωριού!
Αυτό το άθλιο σύστημα που θέλει το φτιάξιμο των κομματικών βυσμάτων ή του γνωστού που παρακάλεσε, της τηλεφωνικής διαταγής που απαιτεί τη λούφα του ανιψιού,  που δεν πρέπει να κάνει καμιά εργασία, δεν πρέπει να μοιραστεί καμιά αγγαρεία, αλλά να προφυλαχτεί μπαίνοντας σε κάποιο γραφείο με άνεση και χαλαρότητα, πρέπει επιτέλους να παύσει.
Τα βύσματα υπήρχαν και θα υπάρχουν όσο οι στρατιωτικοί υποκύπτουν στην αθλιότητα των πελατειακών σχέσεων και σκέφτονται την αυριανή τους ανέλιξη.
Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι και να αμφισβητήσουν την αυθαιρεσία και την παρανομία.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

2 σχόλια:

  1. Αμα βρεις αλλον δυσαρεστημενο πες μου. Ελεος πια με τα ψεμματα απο επιτηδειους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή