Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σε χρόνο ρεκόρ έγιναν τα έργα στον Έβρο από την 50 Μ/Κ ΤΑΞ. (φώτο)

Νυχθημερόν τραβάνε το κουπί τα Στελέχη της 50 Μ/Κ ΤΑΞ στο Νομό Έβρο για να προλάβουν τα τελειώσουν τα έργα που εκτελούν μετά απο διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του Α/ΓΕΣ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού στην Περιοχή !
Μακάρι να μπορούσαν να ακολουθήσουν οι Εργολάβοι που αναλαμβάνουν τα δημόσια έργα στο ρυθμό και στον συντονισμός τους και αυτό κάνει ακόμη ποιο επιτακτική την ανάγκη της άμεσης και πλήρης ενεργοποίησης της «ΝΕΑΣ ΜΟΜΑ»



Σε εξέλιξη η εκτέλεση κοινωφελών έργων στα ορεινά χωριά του Νομού Έβρου, με διάθεση προσωπικού και Μηχανημάτων Μηχανικού από την 50 Μ/Κ ΤΑΞ.

Συγκεκριμένα, το Μηχανικό της 50 Μ/Κ ΤΑΞ πραγματοποιεί:

1. Διευθέτηση και συντήρηση των αγροτικών δρόμων της περιοχής.

2. Εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των δημοτικών σχολείων στα χωριά ΜΕΓΑ ΔΕΡΕΙΟ και ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ, με επιδίωξη αυτές να έχουν ολοκληρωθεί κατεπειγόντως, πριν την έναρξη του σχολικού έτους.

3. Κατασκευή 9 υδροταμιευτήρων, με σκοπό τη συλλογή ύδατος, για τη χρησιμοποίησή τους για τις ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας.

Στις Εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να διαπιστώσετε το πρίν και το μετά των εκτελεσθέντων έργων στην Περιοχή απο την Μονάδα της 50 Μ/Κ ΤΑΞ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου