Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σύγκρουση Στρατιωτικού οχήματος με 7 τραυματίες Στρατιωτικούς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ! (video)

 Τροχαίο ατύχημα  σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα πάνω στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού, στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr ένα λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα στρατιωτικό όχημα, τζιπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εφτά άτομα όλοι Στρατιωτικοί και αυτή τη στιγμή οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας.
Το Στρατιωτικό όχημα κατευθυνόταν από Καρδίτσα προς Τρίκαλα και σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου  το Στρατιωτικό όχημα  μετά από ελιγμούς, πιθανόν από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έπεσε πάνω στο λεωφορείο.
22
Λόγω της στενότητας της εισόδου της γέφυρας, ο οδηγός του λεωφορείου δε πρόλαβε καν να αντιδράσει. Και οι εφτά στρατιωτικοί επιβαίνοντες του τζιπ τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ένας αξιωματικός μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και είναι σοβαρά …Ενώ δεν υπάρχουν άλλοι σοβαρά τραυματίες !
Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 09 Σεπτεμβρίου 2015, περί τις 06:45, στρατιωτικό όχημα το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο επί της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Τρικάλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 στελεχών της ΣΜΥ.
Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στα Νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή