Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ-ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ!

Έναρξη Εκπαιδευτικών Σχολείων Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο
Η Πανελλήνια Ένωση Υπαξιωματικών και Οπλιτών, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων από 1η Οκτωβρίου 2015.
Έκπαιδευτικά σχολεία ΠΕΝΕΦΥΟ
Βασικό Σχολείο Μαχητή (ΒΣΧΜΧ)
Σκοπός του Σχολείου είναι να εφοδιάσει τους Εθελοντές Εφέδρους που προέρχονται από διαφορετικούς Κλάδους, Όπλα και Σώματα με τις βασικές γνώσεις και ικανότητες που πρέπει να διαθέτει κάθε μαχητής, ανεξαρτήτως κλάδου ή ειδικότητος. 
Με την ολοκλήρωση του Σχολείου, κάθε απόφοιτος θα μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντα του Σύγχρονου Μαχητή Πεζικού.

Προκεχωρημένο Σχολείο Μαχητή (ΠΣΧΜΧ)
Σκοπός του Σχολείου είναι να εφοδιάσει Εθελοντές Εφέδρους με γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να διεξάγουν μια μεγάλη ποικιλία αποστολών και να τους καταστήσει ικανούς να ηγηθούν μικρών τακτικών κλιμακίων.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν υπηρετήσει την θητεία τους, (ανεξαρτήτως ηλικίας, Κλάδου, Όπλου, Σώματος, ειδικότητος και βαθμού) στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Εκ της Διοικήσεως

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη, εσείς που ακριβώς ζείτε; Οι Τούρκοι μας απειλούν λίγο-πολύ με πόλεμο σε Έβρο-Αιγαίο-Κύπρο και εσείς αποκαλείτε τους εφέδρους "πολεμοκάπηλους"; Δηλάδή τί, να τα μηδενίσουμε όλα, να κλείσουμε το στρατό και να πούμε στους Τούρκους "ανοιχτά είναι, περάστε", αυτό θέλετε;
    Μακάρι να μην χρειαζόμασταν στρατούς και εφέδρους, αλλά από την στιγμή που μας απειλούν, είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε στρατό. Εδώ οι Ελβετοί που έχουν να πολεμήσουν από τον καιρό του Ναπολέοντα, έχουν ένα από τους καλύτερους στρατούς εφέδρων στον κόσμο. Εμάς που μας απειλούν τα νησιά και τον ελληνικό λαό καθημερινά δεν θέλουμε να εκπαιδεύονται οι εφέδροι; Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές.

    ΥΓ: Ανοίξτε και κανένα λεξικό, να μάθετε την πραγματική έννοια της λέξης "εθνικιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή