Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονίζουν οι μητέρες των νεκρών Τούρκων φαντάρων-Ο πόλεμος για την εξουσία του αλήτη Ερντογάν!

Ο Ερντογάν και η Τουρκία ζει το δικό της Βιετνάμ. Τα φέρετρα νεκρών στρατιωτών κάθε μέρα γίνονται όλο και περισσότερα. Στο μέτωπο με το PKK ,οι απώλειες δεν είναι μικρές. Και οι επιθέσεις που εκδηλώνονται σ΄ όλη τη χώρα, προκαλούν κι αυτές θύματα. 

Οι κηδείες στρατιωτιών και ανδρών των αρχών ασφαλείας ,είναι πλέον ειδήσεις καθημερινές στα τουρκικά ΜΜΕ. Πολλές απ΄ αυτές τις κηδείες μετατρέπονται σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αγανάκτησης κατά του καθεστώτος Ερντογάν. Ακόμη και αξιωματικοί που έχασαν αδέλφια έχουν δημόσια διαμαρτυρηθεί κατά του Ερντογάν.
“Αυτοί που μέχρι χτες μιλούσαν για λύση, τώρα μιλάνε για πόλεμο . Να κυκλοφορείς μέσα στο μέγαρό σου με 30 σωματοφύλακες, να κινείσαι με θωρακισμένα αυτοκίνητα και από την άλλη να λες πως «θέλω να γίνω μάρτυρας» δεν γίνεται”, είπε ο συνταγματάρχης (!) της στρατοχωροφυλακής Μεχμέτ Αλκάν ,μετά από τη κηδεία του αδελφού του Αλί. Διώκεται πειθαρχικά.
Όμως οι εικόνες που κάθε μέρα συγκλονίζουν είναι οι μανάδες των στρατιωτών. Όλες δεν διστάζουν να αναθεματίσουν το καθεστώς του Ερντογάν.
Το βίντεο δείχνει το “Βιετνάμ του Ερντογάν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου