Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ- Μυτιλήνη: Θρίλερ με αγνοούμενους μετανάστες - Τους εντόπισε ελικόπτερο στη θάλασσα (Βίντεο)!

Μυτιλήνη: Θρίλερ με αγνοούμενους μετανάστες - Τους εντόπισε ελικόπτερο στη θάλασσα (Βίντεο)!
Το δουλεμπορικό που μετέφερε τους μετανάστες βυθίστηκε ανοιχτά της Λέσβου και 46 άτομα έπεσαν στη θάλασσα...
Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του 6χρονου κοριτσιού ανοιχτά της Μυτιλήνης, ένα νέο τραγικό συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με 26 μετανάστες να βρίσκονται στη θάλασσα και να δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.
Οι άτυχοι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν από ελικόπτερο της Frontex σε θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του νησιού. Σκάφη του λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να διασώσουν 20 από τα 46 άτομα που επέβαιναν στο δουλεμπορικό. 
26 άτομα όμως δεν έχουν βρεθεί με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη


Η χθεσινή τραγωδία με νεκρό 6χρονο κοριτσάκι


Εντεκα από τους μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ένας που παρουσίασε συμπτώματα υποθερμίας, περισυνελέγησαν από πλωτό του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή νησίδας "Ελευθέριος Βενιζέλος", ενώ σε έρευνα που διεξήγαγε από ξηράς περιπολικό όχημα του λιμενικού, εντοπίστηκαν στην περιοχή "Πεταλίδι'' , δύο ακόμη μετανάστες οι οποίοι είχαν βγει μόνοι τους στην ακτή. Ο μετανάστης με τα συμπτώματα υποθερμίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων αγνοούνται ακόμα περίπου δέκα με δώδεκα άτομα για τους οποίους η έρευνα συνεχίζεται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου