Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΛΗΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ-ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ!

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία "κατασκευασμένη" ενταγμένη και αυτή όπως πολλές άλλες στην εκστρατεία καλλιέργειας φασισμού, ρατσισμού και ξενοφοβίας. 
Είναι φορές που το "κατασκεύασμα" προέρχεται από απομονωμένα άτομα που έχει ρατσιστική και φασιστική ιδεολογία άλλες φορές προέρχεται από κάποια ευρωπαϊκά εθνικιστικά και χριστιανοθρησκευτικά κέντρα, που πιστεύουν πως έτσι προστατεύουν την "εκλεκτό έθνος και θρήσκευμα" από τζιχαντιστές και ισλαμιστές. 
Παίρνεις λοιπόν μια φωτογραφία μεγάλης ανάλυσης την μετατρέπεις σε μια μικρής ανάλυσης και την παραμορφώνεις τόσο ώστε να μοιάζει με την ιδεολογία σου την ρατσιστική και φασιστική..θολή και σκιώδης. Και επειδή δυστυχώς είμαστε στην εποχή, όπου λιγοστεύουν οι άνθρωποι που ψάχνουν την αλήθεια.. γιατί κάθε μέρα στις μαύρες λίστες των καθεστώτων του εθνικισμού και των κομμάτων του "πίστευε και μη ερεύνα" προστίθενται καινούργιοι..έτσι τα παπαγαλάκια του εθνικισμού και του φασισμού βρίσκουν σε όλους τους χώρους έδαφος, ρωγμές και συμπάθειες για να εισχωρήσουν ...
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε την φωτογραφία που κυκλοφορεί έντονα στα κοινωνικά δίκτυα ...Στη δεύτερη τη γνήσια φωτογραφία όπου εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώνει ότι ο πρόσφυγας δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο της πρώτης φωτογραφίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου