Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ο Ακροδεξιός εθνικιστής Καμμένος αναγκάστηκε να παραιτήσει τον Χρυσαυγίτη ξάδελφο!

Το θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγεται Δημήτρης Καμμένος (Βίντεο)

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αντισημιτικές και ρατσιστικές αναρτήσεις του, ο υφυπουργός Υποδομών Δ. Καμμένος υπέβαλε την παραίτησή του για να υπάρξει όπως αναφέρει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης»  
«Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών έλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δ. Καμμένος.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: 
Απ’ τα κεντρικά θέματα των σημερινών τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων ο διορισμός από τον Τσίπρα του φασίστα, ομοφοβικού Δημήτρη Καμένου σαν υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Ένα μέρος των αντιδράσεων που υπήρξαν –και μέσα στο κόμμα των ΑΝΕΛ- παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.
Αξιο απορίας είναι πάντως ότι ο Τσίπρας καθώς και τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν τον «Κινέζο» για τις απόψεις του ιδρυτικού μέλους των ΑΝΕΛ αν και στο παρελθόν αρκετές φορές έχουν επικριθεί από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Το θρασύδειλο, λοιπόν ανθρωπάκι, που λέγεται Δημήτρης Καμμένος προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αποκηρύσσοντας τον ίδιο του τον εαυτό, κάνοντας λόγο την μια ότι ήταν άσχετος με τα τιτιβίσματα που φέρουν την υπογραφή του γιατί τα έγραφαν εν αγνοία του συνεργάτες του, και την άλλη ότι χάκεψαν τους διαδικτυακούς λογαριασμούς του.

Λογικά πάντως θα πρέπει να είναι ο ποιο «σύντομος» αξιωματούχος της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η παραίτησή του ούτε η αποπομπή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου