Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ: δεν έχουν να δώσουν ούτε depon στους ασθενείς φαντάρους, αλλά τους λένε ψέματα για την ΕΛΔΥΚ


Όλη η ξεφτίλα της υποχρεωτικής στράτευσης παρουσιάζεται ολόπλευρα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Με την ευθύνη για το επικίνδυνο και άθλιο του «Παραλόγου τη Θητεία» να επιμερίζεται τόσο στη διοίκηση του ΚΕΤΘ, στο ΓΕΣ και τον Υπουργό Άμυνας Π.Καμμένο.
Στο ΚΕΤΘ Αυλώνας λοιπόν εκατοντάδες φαντάροι έχουν την τιμή και ευκαιρία να πιούν καφέ-τσάι εμπλουτισμένα με έντομα. Η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αφήσει τα μηχανήματα στη μοίρα τους, δεν τα συντηρεί και αυτά μετατράπηκαν σε φωλιές εντόμων. Συχνά δε μερικά από αυτά καταλήγουν στο στομάχι των νεοσύλλεκτων!
Σε αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης που εφαρμόζει ο διοικητής του ΚΕΤΘ πρώτη επιδίωξη είναι να σκληραγωγηθούν οι στρατευμένοι. Για αυτό, την ώρα που χθες όλοι τρέχαμε να προστατευτούμε από τις καταιγίδες, στο ΚΕΤΘ διέταζαν τους φαντάρους να κάνουν πορεία 5 χιλιομέτρων μέσα στη βροχή! 
Και μη μας πουν Τσίπρας-Καμμένος ότι στη θητεία τους σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία, όπως τους βυσμάτωσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έκαναν τα ίδια!

Οι μιλιταριστές προπαγανδίζουν ότι ο «Στρατός σε κάνει Άνδρα», αλλά στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, πολλοί είναι αυτοί που αρρώστησαν με τις εξωφρενικές διαταγές της διοίκησης.

Θα πίστευε όμως κανείς ότι τουλάχιστον τα ιατρεία θα ήταν σε θέση να αντεπεξέλθουν και να φροντίσουν τους στρατιώτες που ασθένησαν.

Αμ δε…

Ούτε depon δεν υπάρχει…

Οι γιατροί συμβούλευσαν τους ασθενείς συναδέλφους να κάνουν γαργάρες με νερό…

Αυτός όμως ο Στρατός που σε αρρωσταίνει με τον Παραλογισμό του.

Στον οποίο ηγείται ένα αρχηγός ακροδεξιού κόμματος που νοιάζεται μόνο το πώς θα επιβραβεύσει τους στρατιωτικούς –ψηφοφόρους τους δίνοντας τους επιδόματα παραμεθορίου…

Αυτός ο Στρατός καταπατά τον Νόμο. Λέει ψέματα και επιχειρεί να εξαπατήσει τους Στρατευμένους.

Σήμερα λοιπόν το 6μελές κλιμάκιο που επισκέφτηκε το ΚΕΤΘ για να στρατολογήσει φαντάρους για την ΕΛΔΥΚ φλόμωσε τους φαντάρους στο ψέμα.

Όταν αρχικά οι φαντάροι Αρνήθηκαν να πάνε ΕΛΔΥΚ λέγοντας ότι δεν υπηρετούν εκτός συνόρων, τους απάντησαν ότι αυτός δεν είναι λόγος που λαμβάνεται υπόψη από το ΓΕΣ!

Όταν τους ανέφεραν το όριο ηλικίας των 26 ετών, δήλωσαν ότι ο νόμος άλλαξε…

Ναι; Από πότε; Και τι λέει ο νέος νόμος;

Τόνισαν ότι η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι Υποχρεωτική ακόμη και για αυτούς που θα αρνηθούν αν δε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών.

Γελοιότητες…..

Άγριο ψάρωμα, με τους φαντάρους να γελούν για τα άθλια καμώματα στρατιωτικών που έχουν δώσει όρκο να τηρούν το Νόμο και το Σύνταγμα.

Η πλάκα είναι ότι γονείς που απευθύνθηκαν στην Στρατολογία για να ρωτήσουν τι προβλέπεται για την ΕΛΔΥΚ άκουσαν να τους λένε ότι η Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και δεν υπάρχει κάνενας νόμος που να σε υποχρεώνει να πας! 

Πότε επιτέλους το ΓΕΣ θα μαζέψει τους στρατιωτικούς που λένε ψέματα και επιχειρούν να εξαπατήσουν τους φαντάρους.

Συνάδελφοι ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Με καθημερινή συνδικαλιστική παρέμβαση.

Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό. 

Καλή και αγωνιστική θητεία λοιπόν.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

4 σχόλια:

  1. Κάνανε 5km πορεία και τι έγινε δηλαδή? 50 έπρεπε να κάνουν! Τώρα για την ΕΛ.ΔΥ.Κ, υπάρχουν κάποια στρατόπεδα που πρέπει να επανδρωθουν. Αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός απο εθελοντές στρατιώτες, θα πάνε και κάποιοι απο τους μη επιθυμουντες. Και να γνωρίζουν όσοι πάνε (εθελοντές και μη) είναι τιμή να υπηρέτησουν στην Κύπρο! Και έχει πολλά πλεονέκτημα! Είναι γενικά μια καλή μετάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πας εσύ να επανδρώσεις την ΕΛΔΥΚ. Πάρε μαζί και τους ΕΠΟΠ, τα βύσματα της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μάθαμε να πουλάμε εθνικισμό για να καλύψουμε την αλητεία και τα ψέματα των καραβανάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή