Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ ERTOPEN.COM ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/9

ΘΕΜΑ: «η κατάσταση στα στρατόπεδα της ταξικής πάλης, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, την επομένη των εκλογών».
Φίλοι Ακροατές, για ένα ακόμη απόγευμα, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, απολαμβάνει τη φιλοξενία των συναγωνιστών της ERTOPEWN.COM
Είναι μαζί σας ο εκπρόσωπος του Νίκος Αργυρίου.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι το 6932955437 και η ηλεκτρονική μας διεύθυνση diktiospartakos.blogspot.com
Μουσικές επιλέγει ο   Κώστας Κυριακάκης
Φίλοι Ακροατές, η νέα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως  η «Εθνική» της αστικής τάξης που θα εφαρμόσει την πολιτική που εξυπηρετεί τον κόσμο του πλούτου και τα μνημόνια.
Άγρια ταξικά μέτρα που απαιτούν νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας για να επιβληθούν!
Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται με φόρα για να εφαρμόσει το 3ο αριστερό-ακροδεξιό Μνημόνιο που ψήφισε η ίδια, έχοντας την «εθνική» υποστήριξη όλων των αστικών καθεστωτικών δυνάμεων –ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ-, αλλά και την συμφωνία του γραφικού Λεβέντη μαζί με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.
Η επόμενη μέρα των εκλογών που σημαδεύτηκαν από την πρωτοφανή Αποχή των λαϊκών στρωμάτων, σημαντικότατη παράμετρο των μετεκλογικών πολιτικών εξελίξεων αφού εκεί μετρούν οι Τσίπρας-Καμμένος αλλά και συνολικά το αστικό σύστημα εξουσίας την αποτυχία νομιμοποίησης της μνημονιακής-ταξικής τους πολιτικής, βρίσκει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να επιχειρεί να συστρατεύσει όλο το φάσμα των εκφραστών της αστικής πολιτικής.
Ώστε να παρουσιαστεί ως θεματοφύλακας της νέας εθνικής-αστικής εκστρατείας εναντίον του κόσμου της εργασίας, για τον νέο γύρο αστικής κερδοφορίας.
Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα σε όσους συνεχίζουν να αμφισβητούν την ταξική της πολιτική:
«ή μαζί μου ή εχθροί μου», κραυγάζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΜΜΕ.
Έχοντας εδώ και μήνες επαναφέρει στο προσκήνιο «τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και εφαρμόσει ήδη τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας απέναντι στις λεγόμενες ασύμμετρες απειλές, δηλαδή τους μετανάστες και κάθε τάση των κοινωνικών κινημάτων που τους αμφισβητεί.
Αυτή λοιπόν είναι η νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: της άγριας αντεργατικής επίθεσης, της στυγνής κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.                       
Φίλοι Ακροατές, για κανέναν τελικά δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι Τσίπρας-Καμμένος έφεραν επικεφαλής στο υπουργείο ΠΡΟΠΟ έναν Πασόκο απόστρατο στρατηγό, τον εκλεκτό του Κοτζιά, Νίκο Τόσκα!
Έτσι λοιπόν «αδειάζουν τη γωνιά» στο Υπουργείο Άμυνας από τον άνθρωπο που είχε χρεωθεί την ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων και είχε δεσμευτεί για το κλείσιμο των άχρηστων στρατοπέδων.
Για να μπορεί ο Πάνος Καμμένος, ηγέτης των ακροδεξιών ΑΝΕΛ να διατηρήσει το άθλιο καθεστώς πελατειακών σχέσεων με τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και τους ανώτατους στρατιωτικούς.
Επίσης, ο Πάνος Καμμένος βρίσκει ευκαιρία να τονώσει τον πανερναλιστικό του ρόλο απέναντι στους στρατιωτικούς.
Πρώτη του πράξη μόλις ορκίστηκε ξανά ΥΕΘΑ ήταν η υπογραφή χορήγησης επιδόματος παραμεθορίου, ενώ πολλοί μιλούν για «πάρε δώσε» μιλιταριστικών ψήφων και συντεχνιακών απαιτήσεων.
Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η κυβέρνηση ανακοινώνει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς,
Τις νέες περικοπές στις συντάξεις και νέους φόρους,
οι εργοδότες προχωρούν σε νέες απολύσεις,
στους οικότροφους φοιτητές κόβουν ακόμη και την σίτιση,
ενώ τους φαντάρους που πληρώνουν με 8,7 ευρώ μηνιαίως «τους γράφουν στα παλιά τους τα άρβυλα», φορολογώντας ξανά την λαϊκή οικογένεια, φορτώνοντας της το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης.
Όμως η μετακίνηση του Νίκου Τόσκα στο υπουργείο ΠΡΟΠΟ, σε μια περίοδο έντασης του προσφυγικού ζητήματος και επιβολής ακραίων αντεργατικών-αντικοινωνικών μέτρων αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της στρατιωτικοποίησης της Αστυνομίας και της ετοιμότητας της κρατικής καταστολής εναντίον του εσωτερικού εχθρού.
Ο Νίκος Τόσκας έρχεται να ηγηθεί στα ένστολα στρατιωτικοποιημένα Τάγματα Εφόδου της ΕΛ.ΑΣ, στους ενσωματωμένους ναζί βασανιστές Χρυσαυγίτες των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, σε όλους αυτούς που στρατολογούνται ως Πραιτοριανοί του συστήματος εξουσίας κάνοντας τη θητεία τους στις Ειδικές Δυνάμεις και εξαγοράζονται με Μόρια ως Μπράβοι διαρκείας του συστήματος εξουσίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι σε παρέμβαση του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (που αλλού;) ο Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής στο ΕΛΙΑΜΕΠ, όπου υπογράφει το κείμενο «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»,
αφού εκθέσει τα βασικά ζητήματα της αστικής πολιτικής από τα Βαλκάνια μέχρι την Συρία,
από το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ έως τους μετανάστες που τους αξιολογεί ως το σημαντικό ζήτημα της ελληνικής πολιτικής ασφάλειας, τονίζει ότι:
«στον τομέα της δημόσιας τάξης επείγει η επεξεργασία ενός δόγματος εσωτερικής ασφάλειας»!
Αγαπητοί ακροατές, ποιον στοχοποιεί το νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας την εποχή της εφαρμογής του πιο σκληρού Μνημονίου;
Είμαστε εμείς, ο κόσμος της εργασίας, Ναι ή όχι, ο εχθρός και μάλιστα ο εσωτερικός εχθρός, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;
Φίλοι ακροατές, αν δυσκολεύεστε να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είναι ο εσωτερικός εχθρός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», αφήστε τον Τσίπρα και τον Καμμένο να απαντήσουν.
Με το νέο «Μαύρο» στην ertopen που έριξαν με το καλημέρα της νέας κυβέρνησης!
Η προκλητική αλλά αναμενόμενη αυτή αυταρχική κίνηση του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, με πρωτεργάτη την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταδικάστηκε αμέσως από το εργατικό κίνημα.
Μάλιστα, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχώρησε από το ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5» εκφράζοντας την αγωνιστική του αλληλεγγύη στην  ERTOPEN.COM και στους συντελεστές της εκπομπής της ΕΡΤ3, Zona Rossa, που επίσης κόπηκε με κυβερνητική παρέμβαση και απαίτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων που καταστρέφουν τη Χαλκιδική.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πήρε «Φύλλο Πορείας» και αποχαιρέτησε το «ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5».
Αφήνει πίσω ανθρώπους που στήριξαν το κίνημα των φαντάρων, που ευαισθητοποιήθηκαν και έβαλαν πλάτη να αμφισβητηθεί του Παραλόγου η Θητεία, που τίμησαν τον λόγο τους και φιλοξένησαν χωρίς κανένα όρο τη μαχητική αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο 5λεπτο ένθετο «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» που παρουσιάζαμε κάθε Σαββάτο, στις 7.00 το πρωί.
Όμως η ταξική πάλη θέτει διλήμματα.
Που το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει μάθει να απαντά, να παίρνει θέση και να μην κρύβεται.
Το αποδείξαμε εξάλλου όταν υπερασπιστήκαμε τους απεργούς ηχολήπτες του σταθμού, κάνοντας φυσικά το αυτονόητο απέναντι στους φίλους και συναγωνιστές.
Από την πρώτη στιγμή του αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στάθηκε στο πλευρό τους.
Ο αγώνας τους ενάντια στα Μνημόνια, το σύνολο της αστικής ταξικής πολιτικής και του σύγχρονου κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, ήταν και είναι κοινός.
Σήμερα επομένως που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προκειμένου να υλοποιήσει την σκληρή ταξική της πολιτική επιστρατεύει την στυγνή βία κατά των κινημάτων και την Λογοκρισία, εμείς επιλέγουμε να μείνουμε πιστοί στους συναγωνιστές μας.
Αποχωρούμε λοιπόν από το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα αμφισβήτησης στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Στέκουμε δίπλα στους συναγωνιστές  της ERTOPEN.COM και στους συντελεστές της εκπομπής της ΕΡΤ3, Zona Rossa.
Φίλοι Ακροατές, ας επιστρέψουμε στα στρατόπεδα, το φυσικό μας χώρο.
Εκεί που οι φαντάροι μετρούν ακόμη μία νίκη, καθώς με υπηρεσιακά οχήματα θα μετακινούνται πλέον στις εξόδους οι συνάδελφοι στο 211 ΜΚ ΤΕ Ρόδου.
Για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε η αντίληψη που πρεσβεύει ότι μόνο με αγώνα, με συλλογική προσπάθεια και αμφισβήτηση από τους φαντάρους μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα.
Άμεση λοιπόν υπήρξε η παρέμβαση του Επιτελείου του ΑΓΕΣ Τελλίδη, μετά την επιστολή καταγγελίας συναδέλφων που αποκάλυπταν όχι μόνο την επιθετική συμπεριφορά μερίδας στελεχών αλλά και το γεγονός ότι
«η διοίκηση του στρατόπεδο κάνει τα στραβά ματιά και σε αυτό το θέμα όπως τα κάνει και στο θέμα τις μετακίνησης των στρατιωτών με το λεωφορείο που αναγκάζονται να πληρώνουν 6€ σύνολο πηγαιν΄ έλα σε κάθε έξοδο τους οι στρατιώτες, με αποτέλεσμα να μένουν μέσα στο στρατόπεδο αφού δεν έχουν την οικονομική άνεση να μετακινηθούν».
Με προσωπική παρέμβαση του ΑΓΕΣ Τελλίδη ικανοποιήθηκε το αίτημα για εξασφάλιση της δωρεάν μετακίνησης των στρατιωτών στην έξοδο τους, με κινήσεις στρατιωτικών οχημάτων, όπως φυσικά την παρέχει στα μόνιμα έμμισθα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό η διοίκηση όλων των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αποτελώντας ταυτόχρονα και έμπρακτη καταδίκη της πολιτικής διακρίσεων των διοικήσεων των μονάδων που αδιαφορούν εντελώς για τους φαντάρους που υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν και αμείβονται με 8,7 ευρώ μηνιαίως, αναλαμβάνοντας δηλαδή το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης τους.
Συνάδελφοι φαντάροι πρέπει να βγούμε παραπονούμενοι σε κάθε αυθαιρεσία-παρανομία  και να απαιτούμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Ας επισκεφτούμε όμως φίλοι ακροατές μαζί σας το ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ:
Εκεί που δεν έχουν να δώσουν ούτε depon στους ασθενείς φαντάρους, αλλά τους λένε ψέματα για την ΕΛΔΥΚ
Όλη η ξεφτίλα της υποχρεωτικής στράτευσης παρουσιάζεται ολόπλευρα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα.
Με την ευθύνη για το επικίνδυνο και άθλιο του «Παραλόγου τη Θητεία» να επιμερίζεται τόσο στη διοίκηση του ΚΕΤΘ, στο ΓΕΣ και τον Υπουργό Άμυνας Π.Καμμένο.
Στο ΚΕΤΘ Αυλώνας λοιπόν εκατοντάδες φαντάροι έχουν την τιμή και ευκαιρία να πιούν καφέ-τσάι εμπλουτισμένα με έντομα.
Η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει αφήσει τα μηχανήματα στη μοίρα τους, δεν τα συντηρεί και αυτά μετατράπηκαν σε φωλιές εντόμων.
Συχνά δε μερικά από αυτά καταλήγουν στο στομάχι των νεοσύλλεκτων!
Σε αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης που εφαρμόζει ο διοικητής του ΚΕΤΘ πρώτη επιδίωξη είναι να σκληραγωγηθούν οι στρατευμένοι.
Για αυτό, την ώρα που χθες όλοι τρέχαμε να προστατευτούμε από τις καταιγίδες, στο ΚΕΤΘ διέταζαν τους φαντάρους να κάνουν πορεία 5 χιλιομέτρων μέσα στη βροχή!
Και μη μας πουν Τσίπρας-Καμμένος ότι στη θητεία τους σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία, όπως τους βυσμάτωσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έκαναν τα ίδια!
Οι μιλιταριστές προπαγανδίζουν ότι ο «Στρατός σε κάνει Άνδρα», αλλά στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, πολλοί είναι αυτοί που αρρώστησαν με τις εξωφρενικές διαταγές της διοίκησης.
Θα πίστευε όμως κανείς ότι τουλάχιστον τα ιατρεία θα ήταν σε θέση να αντεπεξέλθουν και να φροντίσουν τους στρατιώτες που ασθένησαν.
Αμ δε…  Ούτε depon δεν υπάρχει… Οι γιατροί συμβούλευσαν τους ασθενείς συναδέλφους να κάνουν γαργάρες με νερό…    
Αυτός όμως ο Στρατός που σε αρρωσταίνει με τον Παραλογισμό του.    
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του ΓΕΣ. Τα Ιατρεία στο ΚΕΤΘ Αυλώνα γέμισαν ξαφνικά με δεκάδες κουτιά φαρμάκων ώστε να υπάρξει η όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των συναδέλφων φαντάρων.
Φίλοι ακροατές, σε αυτόν τον στρατό που έχουν γραμμένους τους φαντάρους στα παλιά τους τα άρβυλα, ηγείται ένα αρχηγός ακροδεξιού κόμματος που νοιάζεται μόνο το πώς θα επιβραβεύσει τους στρατιωτικούς –ψηφοφόρους δίνοντας τους επιδόματα παραμεθορίου…
Αυτός ο Στρατός καταπατά τον Νόμο. Λέει ψέματα και επιχειρεί να εξαπατήσει τους Στρατευμένους.
Το 6μελές κλιμάκιο που επισκέφτηκε το ΚΕΤΘ Αυλώνα για να στρατολογήσει φαντάρους για την ΕΛΔΥΚ φλόμωσε τους φαντάρους στο ψέμα.
Στην φάση της Προεπιλογής, όταν αρχικά οι φαντάροι Αρνήθηκαν να πάνε ΕΛΔΥΚ λέγοντας ότι δεν υπηρετούν εκτός συνόρων, τους απάντησαν ότι αυτός δεν είναι λόγος που λαμβάνεται υπόψη από το ΓΕΣ!
Όταν οι νεοσύλλεκτοι τους ανέφεραν το όριο ηλικίας των 26 ετών, δήλωσαν ότι ο νόμος άλλαξε…
Ναι;  Από πότε;  Και τι λέει ο νέος νόμος;
Οι αξιωματικοί τόνισαν ότι η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι Υποχρεωτική ακόμη και για αυτούς που θα αρνηθούν αν δε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών.
Γελοιότητες…..   Άγριο ψάρωμα, με τους φαντάρους να γελούν για τα άθλια καμώματα στρατιωτικών που έχουν όμως δώσει όρκο να τηρούν το Νόμο και το Σύνταγμα.
Η πλάκα είναι ότι γονείς που απευθύνθηκαν στην Στρατολογία για να ρωτήσουν τι προβλέπεται για την ΕΛΔΥΚ  άκουσαν να τους λένε ότι η Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και δεν υπάρχει κανένας νόμος που να σε υποχρεώνει να πας!         
Πότε επιτέλους το ΓΕΣ θα μαζέψει τους στρατιωτικούς που λένε ψέματα και επιχειρούν να εξαπατήσουν τους φαντάρους;
Συνάδελφοι ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ.
Κανένας δε μπορεί να σας Υποχρεώσει να πάτε στην Κύπρο αν δεν το θέλετε.
Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Με καθημερινή συνδικαλιστική παρέμβαση.
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Φίλοι Ακροατές, είναι μαζί σας ο εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Νίκος Αργυρίου.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι το 6932955437 και η ηλεκτρονική μας διεύθυνση diktiospartakos.blogspot.com
Επιχειρήσαμε να σας δώσουμε μια εικόνα των όσων συμβαίνουν στον ελληνικό στρατό. Σήμερα, Ενδεχομένως τα βιώνουν και τα υφίστανται, τα παιδιά σας.
Θα επιμείνουμε στο ζήτημα του ΚΕΤΘ Αυλώνα.
Καθώς στις 20 μέρες που υπηρετεί η νέα Σειρά Κατάταξης Σεπτεμβρίου σε αυτό το ΚΕΝ, έχουμε δεχτεί ήδη τέσσερις (4) Επιστολές Καταγγελιών.
Στην τελευταία επιστολή αποκαλύπτεται ότι στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΨΟΝΙΑ!
Η δεύτερη εβδομάδα στο ΚΕΝ Αυλώνας διέφερε κατά πολύ από την πρώτη και από το πρώτο γράμμα καταγγελίας των νεοσυλλέκτων  συναδέλφων….
Ενώ την πρώτη εβδομάδα είχαμε μια σωρεία περιστατικών για ατελείωτες ελλείψεις σε καθαριστικά, γάντια κλπ αλλά και προβλήματα σε ντουζιέρες, στα μπάνια και σημειώνονταν έλλειψη ζεστού νερού.
Με νέο γράμμα συνάδελφοι φαντάροι αναφέρουν μια σειρά από παραβιάσεις του στρατιωτικού κανονισμού.
«Χαρακτηριστική είναι η ασυδοσία των εκπαιδευτών μας σε μια σειρά ίλες και επιλαρχίες.
Τα πιο χαρακτηριστικά τα ζούμε εμείς της 2ης επιλαρχίας με περιστατικό που είχε πρωταγωνιστή τον Ανθυπίλαρχο Τσ.  στην 2.1 ίλη,  ο οποίος βρήκε αξύριστο φαντάρο και μπήκε μέσα στο θάλαμο, ξέστρωσε όλα τα κρεβάτια και ανάγκασε όλους με επιθετικό τρόπο και βρισίδια, να τα ξαναστρώσουμε.
Ενώ  στην επιλαρχία 2.2 ο επιλοχίας Μαραθ. έφτιαχνε προεκλογικό κλίμα με ακροδεξιό περιεχόμενο και φώναζε εθνικιστικά συνθήματα στην εκπαίδευση .
Το γνωστό: «Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω
να μπω μεσ' την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω
και μόνο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει
και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντού θα ηχήσει»!!!!!
Και η πρώτη επιλαρχία δεν πήγε πίσω τελικά.
 Ο Ανθυπίλαρχος Ζάχ.  στην 1.1 έβαλε και αυτός τους φαντάρους να φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα όπως μας αναφέρουν συνάδελφοι σε ακόμη μία καταγγελία που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.
Φυσικά ακόμη περιμένουμε τα καθαριστικά και τα γάντια για τις αγγαρείες που απ’ ότι φαίνεται δεν αγγίζουν ως ζητήματα την διοίκηση του ΚΕΤΘ …»
Αλήθεια η διοίκηση του ΚΕΝ Αυλώνας τι έχει να πει για όλα αυτά;
Πως πρόκειται να αντιμετωπίσει το ΓΕΣ τα παράνομα Φασιστικά άσματα και την εθνικιστική-ακροδεξιά προπαγάνδα, την έλλειψη μέσων καθαριότητας και τα καψόνια;
Όμως σήμερα φίλοι ακροατές και συναγωνιστές σας καλούμε στο μεγάλο
Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο,  στις 19,00 μ.μ. στην Ομόνοια, καθώς συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την στυγερή δολοφονία του αντιφασίστα καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα από τη δολοφονική χιτλερική συμμορία Χρυσή Αυγή.
Σας καλούμε λοιπόν να διαδηλώσουμε
Ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, ενάντια στη Δικτατορία των Νόμων της Αγοράς, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ που επιβάλλουν τη δουλοποίηση των εργαζομένων με την κρατική βία και τους Ναζί!
Ενάντια στην Νέα Καπιταλιστική Ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων που μοιράζει και ξαναμοιράζει τους λαούς, πηγές και δρόμους ενέργειας, με βάρβαρους πολέμους και επεμβάσεις, προκαλώντας ποτάμια προσφυγικής δυστυχίας που τσακίζονται στα Τείχη του Αίσχους τους, πνίγονται στη Μεσόγειο και κομματιάζονται στα ναρκοπέδια τους, πριν καταλήξουν στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα των κρατών μελών της Ε.Ε.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΡΙΤΖΗ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.
Ήταν εκείνο το πρωί, πριν από 2 χρόνια, που παγωμένοι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί στο Κερατσίνι με τον μουσικό που έπεσε νεκρός... 
Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, όμως, είχαν δώσει στα γρήγορα την απάντηση: 
«Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο».
Όμως κάποιοι είχαν ήδη από τη νύχτα άλλη εικόνα...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το Μπάμπη του Αλαφούζου που απαιτούσε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΝΑΖΙ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το Μπαλτάκο που οργάνωνε την κοινή δράση κράτους-ΝΑΖΙ δρώντας ως ο σημαντικότερος σύμβουλος του πρωθυπουργού Σαμαρά.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τη θεωρία των δύο άκρων, ενώ ο Δένδιας είχε στα συρτάρια του 33 φακέλους δολοφονιών-επιθέσεων Χρυσαυγιτών εναντίον μεταναστών.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τα Πογκρόμ ΜΑΤ-Χρυσαυγιτών εναντίον μεταναστών, το Τείχος του Αίσχους και τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το Λοβέρδο που δήλωνε εκστασιασμένος για την Χρυσή Αυγή.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τα κανάλια της προπαγάνδας και της τσόντας, τα πρωινάδικα, την Τατιάνα και τις κίτρινες εκπομπές που έκαναν τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής life style!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τους εκδότες-καναλάρχες-εφοπλιστές εμπόρους όπλων-ναρκωτικών και χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον Αβραμόπουλο που ως Υπουργός Άμυνας κάλυψε τη δράση της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τους δικαστές που τους συγκάλυψαν και τους αστυνομικούς/πράκτορες ΕΥΠ που είναι η Χρυσή Αυγή.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τους νεκρούς του ταξικού πολέμου: Φύσσας, Τεμπονέρας, Λαμπράκης, Γρηγορόπουλος, αμέτρητοι μετανάστες, εργάτες των ΕΛ.ΠΕ. και Ουκρανή εργαζόμενη της τουριστικής βιομηχανίας, νεκροί της Αστυνομικής βίας, ατελείωτες δολοφονίες εργατών, Αυτοκτονίες φαντάρων...
Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, όπου το κράτος του ενσωματώνει τους ΝΑΖΙ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ δεν Μεταρρυθμίζονται...
ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ  
Καλούς και νικηφόρους αγώνες.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου