Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Απελπισμένος ο Ερντογάν ψάχνει Χαφιέδες για να αντιμετωπίσει τους ηρωικούς Κούρδους αντάρτες!


Αφού απέτυχαν οι πάντες κατά του PKK η Τουρκία έβαλε μπροστά τα γρόσια!
Η Χρηματική Ανταμοιβή για όσους καταγγέλλουν αντάρτες του PKK έπεσε στο τραπέζι 
Η Τουρκία θα αρχίσει να εφαρμόζει μια αποτελεσματική μέθοδο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας την οποία προτιμούν και ορισμένες χώρες. 
Θα δοθεί χρηματική ανταμοιβή σε όσους αναφέρουν την τοποθεσία ή την ταυτότητα του «τρομοκράτη». Η σχετική απόφαση του Τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Δεν είναι απαραίτητο να έχει τουρκική υπηκοότητα αυτός που θα ανταμειφθεί…Άρα σκοπεύουν να βρούνε προδότες μέσα στο PKK ή να δελεάσουν ταλαίπωρους Κούρδους, πρόσφυγες και άλλους ! 
Η επιτροπή Βραβείων θα ανακοινώσει το ποσό της αμοιβής, λαμβάνοντας υπόψη την παροχή πληροφοριών και τους δράστες του εγκλήματος. Το ποσό του βραβείου μπορεί να ανέλθει και μέχρι τις 200.000 τουρκικές λίρες. 
Η αμοιβή μπορεί να αυξηθεί έως και 20 φορές με την πρόταση της επιτροπής και με την έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με το αποτέλεσμα της καταγγελίας. 
Η ταυτότητα του προσώπου που θα ανταμειφθεί, δεν θα ανακοινωθεί με κανέναν τρόπο. 
Θα εφαρμόζεται ποινική δίωξη σε όσους παραβιάζουν τη μυστικότητα. ..Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί το Τουρκικό κράτος να επιφέρει πλήγματα στο αντάρτικο αφού απέτυχαν Στρατός, Στρατοχωροφυλακή και και εσχάτως και οι Καταδρομείς του 1ου και 2ου Κομάντος που ανέλαβαν δράση κατά των Ανταρτών με πενιχρά αποτελέσματα ,αν και έχουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου