Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Οι Φαντάροι της ΑΣΔΕΝ και της 1ης Στρατιάς τώρα μπορούν πιο εύκολα να βρίσκουν στο internet το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για δικτιοσπαρτακοσΜια σημαντική ανάσα από την χακί καθημερινότητα της ταλαιπωρίας και του ατελείωτου τρεξίματος μπορούν πλέον να παίρνουν οι συνάδελφοι φαντάροι που υπηρετούν στις μονάδες των νησιών ζώνης ευθύνης της ΑΣΔΕΝ.
Μετά τις συνεχείς καταγγελίες για το ατελείωτο χώσιμο των στρατευμένων, την αδυναμία απόλαυσης ακόμη και αυτών των ελάχιστων εξόδων –όποτε αυτές και αν δίνονται-  εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας των φαντάρων να ανταπεξέλθουν στην κάλυψη του κόστους μετακίνησης, με το οποίο επιβαρύνονται καθώς οι διοικητές δεν αναλαμβάνουν να οργανώσουν με κινήσεις στρατιωτικών οχημάτων, όπως κάνουν αντίστοιχα για τους στρατιωτικούς και το πολιτικό προσωπικό.
Το ΓΕΣ πήρε την πρωτοβουλία να εγκαταστήσει ασύρματο INTERNET σε 22 Φυλάκια εκ των οποίων 13 στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης Στρατιάς και 9 στην Περιοχή Ευθύνης της ΑΣΔΕΝ. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση
«Με τον τρόπο αυτό παρέχεται η δυνατότητα στο προσωπικό των Φυλακίων, τα οποία ως επί το πλείστον ευρίσκονται σε απομακρυσμένες από τον αστικό ιστό περιοχές, να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο με τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται. Η μελέτη και η υλοποίηση του εγχειρήματος πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ, η οποία σε δεύτερη φάση, προχωρεί στην υλοποίηση του προγράμματος σε άλλα 10 Φυλάκια που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015».
Με τον τρόπο αυτό οι συνάδελφοι φαντάροι μπορούν πολύ πιο εύκολα να μας βρίσκουν στο internet, να πληροφορούνται για τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να ενημερώνονται για τις όποιες αγωνιστικές πρωτοβουλίες λαμβάνονται στις υπόλοιπες μονάδες.  Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τα όποια μορφωτικά-ψυχαγωγικά ενδιαφέροντα τους, τις ιδιαίτερες δημιουργικές και εκπαιδευτικές τους κλίσεις.
Φυσικά, για να χαρούν οι συνάδελφοι τις νέες αυτές δυνατότητες θα πρέπει να μην καταστρατηγείται το πρόγραμμα εργασιών, να μην παραβιάζεται ο ελεύθερος χρόνος τους και να μην αντιμετωπίζονται ως δούλοι του Στρατού και του Κράτους, καλύπτοντας με την ακατάπαυστη δωρεάν εργασία τους κάθε κενό.
Εμείς καλούμε στους συναδέλφους να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες που τους παρέχονται και να διασφαλίσουν με συλλογικό, αγωνιστικό και αποφασιστικό τρόπο τα κοινά μας δικαιώματα.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr


1 σχόλιο:

  1. Φανταρος πολιτης με στολη.ποσο χαμηλο επιπεδο εχετε πραγματικα...ας μας εξηγησεο καποιος απο εσας την εννοια της λεξης φανταρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή