Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

211 ΣΠΕΝ Πεταλούδες, Ρόδο: οι Φαντάροι καταγγέλλουν τις απαράδεκτες συμπεριφορές των στελεχών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Συνεχείς παράπονα  για τις απαράδεκτες συμπεριφορές των στελεχών στους κληρωτούς που περνάνε τα ΣΠΕΝ στο ΜΚ ΤΕ 211 στη Ρόδο.
Η διοίκηση του στρατοπέδου κάνει τα στραβά ματιά για ακόμα μια φορά μιας και παλαιότεροι στρατιώτες είχαν κάνει παράπονα για τα ΣΠΕΝ στην συγκεκριμένη μονάδα όπως και στρατιώτες που δεν ήταν από τη Ρόδο και είχαν πάει για τη θητεία τους στη συγκεκριμένη μονάδα.
Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η παρωδία και να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται ότι οι νέοι στρατιώτες δεν γνωρίζουν τα δικαιώματα τους, πριν γίνει κάτι χειρότερο μιας και ζούμε δύσκολες εποχές.

Οι περισσότεροι φαντάροι δεν έχουμε να φάμε, όταν τα στελέχη στις συγκεκριμένες μονάδα και τον βασικό τους μισθό έχουν και κανείς δεν τους ελέγχει κατά πόσο κάνουν ή όχι σωστά τη δουλειά τους.
Αλήθεια, το ΓΕΣ τι λέει για όλα αυτά;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.gr

13 σχόλια:

  1. Τι λεει το ΓΕΣ για ολα αυτα;

    Για ποια δηλαδη;

    Καποια συγκεκριμενη καταγγελια υπαρχει;

    Εκτος και αν ειναι καταγγελια το οτι τα στελεχη εχουν το μισθο τους; Διοτι τα παλια χρονια ταν υπηρχε το παρτυ στην ελληνικη κοινωνια δεν θυμαμαι να γραφατε τιποτα για τους χαμηλους μισθους των στρατιωτικων σε σχεση με ολο το υπολοιπο δημοσιο και σε σχεση με τις θυσιες που κανουν π.χ μεταθεσεις, η γυναικα του στρατιωτικου συχνα χανει την δουλεια της λογω των μεταθεεσεων κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλε αστα αυτα , επιλογη τους ηταν να γινουν ειτε καραβαναδες ειτε γαλοναδες. Αχρηστοι αργομισθοι και πολλες φορες επικινδυνοι. Και σου φερονται λες και εισαι ζωο. Οι αποφοιτοι γυμνασιου να μιλουν σε μαθηματικους δικηγορους και μηχανολογους λες και ειναι δουλοι. Αλλα φιλαρακο για αυτους λελε ποτε δεν εχει...

      Διαγραφή
    2. οταν βολευει κατηγορειται τους στρατιωτικους οτι περνουν πολλα, οτιι εχουν μιισθο κτλ. οοταν δεν βολευει ηταν επιλογη τους να κανουν αυτο το επαγγελμα κτλ ε ;

      ναι φυσικα και ηταν επιλογη τους. Αλλα πληρωνονταιι αντιστοιχα με τς θυσιες που κανουν αυτοι και οι οικογενειες τους ;Εξαλλου οταν εισαι 18-19 χρονων και μπαινεις στο στρατο δεν εχεις πληρη εικονα.........

      Διοτιι με την ιδια λογικη και 50 ευρω να παει ο μισθος τους επιλογη τους ηταν να μπουν στο στρατο ε;

      Δηλαδη αν εισαι μαθημαατικος δικηγορος και μηχανολογος δεν πρεπει να σου μιλουν ασχημα; αρα αν εισαι αποφοιτος γυμνασιου πρεπει; γιατι βαζειις διαχωρισμο μορφωσης. Εγω πιστευω πως οτι επιπεδο μορφωσης και να εχεις δεν πρεπει να σου μιλουν ασχημα. Αν καποιοι μιιλουν ασχημα κτλ κανε τις νομιες ενεργειες.

      Αληθεια ομως μονο οι στρατιωτικοι μιλουν ασχημα; Εγω νομιζω πως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν ανντιστοιχα παραδειγμα. Και εδω που τα λεμε να σου μιλησει και ασχημα ενας ανθρωπος χαμηλης μορφωσης ε ενταξει τοσα ξερει τοσα καταλαβαινει, αν ομως ειναι γιατροςς και περνει φακελακι, εφοριακος αποφαιτος πανεπιστημιου και θελει την μιζα του η μαθηματικος και εινααι παιδεραστης ειναι ειναι το προβλημα. αρα ασχημοι ανθρωποι υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα.

      και απο την αλλη αντε και σου μιλησε ασχημα , αραγε μηπως εσυ του εεδωσες κανενα διικαιωμα;

      Διαγραφή
    3. Διαβαστε την απαντηση αυτου του ανθρωπου και βγαλτε τα συμπερασματα σας.
      Αυτος ο ανθρωπος μας δινει διαταγες
      Γυρνα στο δημοτικο να μαθεις γραφη και αναγνωση και μετα προσπαθησε να απαντησεις.

      Μαθηματικος = παιδεραστης!!! Χαχαχα

      Διαγραφή
  2. 1.Ακριβώς, επιλογή μας ήταν γιατί το θέλαμε και το αγαπάμε δεν τρώγαμε τα λεφτά των γονιών μας για να κάνουμε φοιτητική ζωή σαν αυτούς που αναφέρεις.
    2. Είμαστε αχρειαστοι αλλά όχι άχρηστοι, και τον κίνδυνο τον ζούμε καθε μέρα, απο το υπόλοιπο δημόσιο είμαστε οι λιγότερο αργομισθοι κατα παραδοχή διαφόρων υπουργών που πέρασαν.
    3. Στα ζώα φέρεσαι σαν ζώο η μήπως πρέπει να ανεχόμαστε κάθε καρυδιάς καρύδι? όποιος δεν την παλεύει μην έρχεται καθόλου, επιλογές υπάρχουν.
    4. Μήπως πρέπει δηλ. να τους μιλάμε με το σεις και με το σας στους αυριανούς άνεργους? απο το επάγγελμα διακρίνεται το ήθος , η εντιμότητα , το θάρρος η φιλοπατρία (τη σας λεω τώρα έ)?
    5. Όντως λελέ δεν έχει για μας...μια φορά στρατιώτης πάντα στρατιώτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον σίγουρο μισθό και την εργασιακή εξασφάλιση γίνεσαι μπάτσος και καραβανάς. Για να επιβιώνεις κυνηγώντας όποιον αγωνίζεται για το ψωμί του: συνεργαζόμενος με το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τους δολοφόνους του Ισραήλ. Για να πάρεις διπλό-τριπλό μισθό στις αποστολές εκτός συνόρων.
      Τα υπόλοιπα είναι εθνικιστικές βλακείες και δικαιολογίες.

      Διαγραφή
    2. Πάντα ήθελα να γίνω αναρχικος, αλλά οι γονείς μου δεν είχαν πολλά χρήματα...

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή όλοι αυτοί που αγωνίζονται και ο Στρατός εκπαιδεύεται να τους καταστείλει είναι οι πλούσιοι...
      Και οι στρατιωτικοί που πάνε εκτός συνόρων δεν εργάζονται για τους εφοπλιστές, τον Κόκκαλη, το Μπόμπολα και το Μυτιληναίο...

      Διαγραφή
    4. εε σ'αυτούς να απευθυνθώ σχετικά με μια αύξηση?

      Διαγραφή
  3. KAI TO ΨEMA ΠAEI ΣYNEΦO !

    ΔIABAZOYMAI:

    "Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΣ Aντιστράτηγος Β.Τελλίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την κατάσταση του στρατεύματος, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας, είπε τόσα όσα πρέπει να πει ένας υπεύθυνος Αρχηγός, κτυπώντας το"καμπανάκι" στην πολιτική ηγεσία." ..... KAI ΔIAΦOPA !


    ANAΛYOYMAI:

    1ον. H "πολιτική ηγεσία" KYPIE ΣTPATHΓΕ ΣTHN XΩPA ΣOY/MAΣ EINAI OI TPOIKANOI ! TEΛEIA KAI ΠAYΛA ! ΓIA THN ENHMEPΩΣH ΣOY !

    2ον. ΔEN YΠARXEI "...γλώσσα της αλήθειας ..." ! H ΓΛΩΣΣA TΩN EΛΛHNΩN EINAI MIA ! ΠPAΓMATIKH-EΠIΣTHMONIKH-AΛHΘEIINH-ZΩNTANH !!!

    3ον. ..... "κτυπώντας το"καμπανάκι"" ! ... OΠΩΣ O ΓYΦTOΣ TO NTEΦI !!-;;



    O APXHΓOΣ ΣOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Οι νέοι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτε γιατί έχουν το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...
      ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχααα καλό....

      Διαγραφή