Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΝ!

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ EXOCET ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ Phalanx ΑΠΟΣΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η στρατιωτική ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού απέδειξαν ότι δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, θεωρούν τα πληρώματα των πλοίων, ναύτες και μόνιμο προσωπικό, Αναλώσιμους.
Με την απόλυτη στήριξη των καθεστωτικών ΜΜΕ η είδηση για το σοβαρό ατύχημα που απείλησε ανθρώπινες ζωές εξαφανίστηκε.
Και όμως. 
Σε μία από τις πολλές πρόσφατες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Στόλου, σε ασκήσεις με πραγματικά πυρά μια βολή πυραύλου EXOCET βγήκε εκτός ελέγχου και ενδεχομένως να προκαλούσε πρόβλημα σε πλοία και πληρώματα του Στόλου, μετά από την εκτόξευσή του.
Ευτυχώς, και χωρίς φυσικά να προβλέπεται στο σενάριο διεξαγωγής  της άσκησης,  το πλήρωμα μιας φρεγάτας αντιμετώπισε άμεσα τον πύραυλο «EXOCET» κάνοντας χρήση Phalanx σε χρόνο αστραπιαίο χωρίς να επιτρέψει να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος.
Η κυβέρνηση όμως και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έβγαλαν κανένα συμπέρασμα. Συνεχίζουν κανονικά τις πανάκριβες ασκήσεις με Πραγματικά Πυρά, θέτοντας σε τεράστιο κίνδυνο την ζωή του προσωπικού.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιβάλλουν την σιωπή, να μην μαθευτούν τα ατυχήματα, ενώ όταν καμιά οβίδα κομματιάσει τους στρατιώτες, όπως στην περίπτωση της μαζικής δολοφονίας των τριών (3) Πεζοναυτών στο Βόλο από την έκρηξη του όλμου, δολοφονούν ξανά τα θύματα, επιρρίπτοντας τους την ευθύνη.
Εμείς απαιτούμε να Απαγορευτούν οι Ασκήσεις με Πραγματικά Πυρά.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Σε όλους τους στρατούς του κόσμου συμβαίνουν ατυχήματα! Σταματήστε να παραπληροφορείται και να τρομοκρατείται τον Ελληνικό λαό!
    Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ταγμένες να υπερασπιστούν, αν χρειαστεί, το λαό και την ακεραιότητα της Ελλάδος, και για αυτό το λόγο πρέπει να ασκούνται. Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να το κάνουν, αλλά πρέπει να είναι έτοιμες. Απαιτείτε λέτε να απαγορευτούν οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Ξέρετε καμιά άλλη χώρα της οποίας οι ένοπλες δυνάμεις δεν ασκούνται με πραγματικά πυρά;; Μιλάτε για δολοφονία πεζοναυτών, σαν μας λέτε δηλαδή ότι επίτηδες έβαλαν τους πεζοναύτες να ρίξουν το συγκεκριμένο βλήμα με τον συγκεκριμένο όλμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή