Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Άλλη μια προκλητική περίπτωση μπατσάδικης ασυδοσίας .. με δικαστική βούλα


«Αθώο έκρινε σήμερα το δικαστήριο της Κω, τον αστυνομικό για το γνωστό περιστατικό με το χαστούκι σε μετανάστη. …

Τώρα, βέβαια, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά γίνει άρση της διαθεσιμότητάς του και επιστρέψει κανονικά ο αστυνομικός στην υπηρεσία του», μας λέει η σημερινή ειδησεογραφία (και φυσικά ο μπάτσος θα έχει επιστρέψει στο «θεάρεστο έργο» του αν δεν έχει επιστρέψει ήδη).

Να θυμίσουμε πώς ξεκινούσε η ανάρτησή μας –στην οποία υπάρχει και σχετικό βίντεο- που σχολίαζε το περιστατικό:



Σάλο στα διεθνή ΜΜΕ έχει προκαλέσει ένας αρχιφύλακας στην Κω, ο οποίος κρατώντας μαχαίρι χαστουκίζει μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι, έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού..

Γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter -και το παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε - ο ανταποκριτής στην Κω του Associated Press, Ντάλτον Μπένετ, που έφερε στην επιφάνεια το θέμα:
«Έλληνας αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους, ενώ περιμένουν για τα χαρτιά τους. καλώς ήρθατε στην Κω»... 

Οσο αναμενόμενη ήταν η δικαστική απόφαση, άλλο τόσο είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που περνάει στους «προβληματικούς» ένστολους πραίτορες προστασίας του συστήματος που στελεχώνουν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς:«Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο να εκτονώνεται τα κτηνώδη συναισθήματά σας σε ανήμπορους ανθρώπους, και αν γίνει καμιά "στραβή" και σας εντοπίσουν, εδώ είναι η δικαστική εξουσιαστική κάστα για να καθαρίσει για πάρτι σας»

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου