Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Καταθέτει σήμερα η μητέρα του Φύσσα

Μάγδα Φύσσα: «Λέω ό,τι και ο Παύλος: Σιγά μη φοβηθώ...» | ΕUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ    Συντάκτης: efsyn.gr
«Τα χέρια του Μιχαλολιάκου είναι βαμμένα με το αίμα του γιου μου». Αυτός ήταν ο επίλογος της συγκλονιστικής κατάθεσης του Παναγιώτη Φύσσα, πατέρα του δολοφονημένου Παύλου από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά και με τη συνδρομή του τάγματος εφόδου της Νίκαιας, περασμένη Δευτέρα.
Και σήμερα ήρθε η στιγμή που η μητέρα του Παύλου περιμένει επί δύο ολόκληρα χρόνια: να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα και να μιλήσει για το παιδί της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Παναγιώτης και Μάγδα Φύσσα | ΕUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
«Λέω ό,τι και ο Παύλος: Σιγά μη φοβηθώ»

Η Μάγδα Φύσσα, μαυροφορεμένη, παρακολουθεί όλους αυτούς τους μήνες τη διαδικασία και δεν έδειξε ούτε λεπτό πως σκοπεύει να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να την τρομοκρατήσει ή ότι θα εγκαταλείψει τη μάχη που δίνει για την τιμωρία των δολοφόνων του γιου της.

Η μητέρα του Παύλου, «ενός ελεύθερου ανθρώπου», όπως έχει πει για τον γιο της, λέει πως δεν φοβάται ούτε τις βεβηλώσεις στο μνημείο του παιδιού της, ούτε τις απειλές, ούτε τίποτα και ότι ελπίζει πως θα απονεμηθεί δικαιοσύνη για τη «σχεδιασμένη δολοφονία» του γιου της.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της δίκης δεν συγκράτησε την οργή της για ζητήματα που έθεταν οι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο, ξεσπώντας σε φωνές. Πολλές φορές, με βλέμμα παγωμένο και ψυχρό, παρακολουθεί αμίλητη τη μεταγωγή στη δικαστική αίθουσα του Γιώργου Ρουπακιά, του ανθρώπου που μαχαίρωσε τρεις φορές το παιδί της.


Γιώργος Ρουπακιάς | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
«Δολοφόνοι του 5,5-6%»

Η κ. Φύσσα δεν μασάει τα λόγια της όταν θέλει να μιλήσει. «Δολοφόνοι του Παύλου είναι του 5,5-6%» είπε αμέσως μετά την κατάθεση του συζύγου της, αναφερόμενη στους ψηφοφόρους του κόμματος τους οποίους δεν έχει κρύψει πως θεωρεί συνενόχους για τη δολοφονία του γιου της.

❒ Αμέσως μετά την κατάθεση της μητέρας του μουσικού θα καταθέσει στο δικαστήριο η αδελφή του, Ειρήνη Φύσσα.www.efsyn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου