Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Τι απατεώνες είναι αυτοί! Στήνουν προτομές αντί να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ πως ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ο Πεζοναύτης φαντάρος Φώτης Ανδρικόπουλος και οι δύο Υπαξιωματικοί (VIDEO)

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ! 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  Πάτρα: Ξύπνησαν οι μνήμες σήμερα στο μνημόσυνο για τον Φώτη Ανδρικόπουλο
Με γονείς και φίλους να περιμένουν ακόμα τις απαντήσεις
Οι μνήμες ξύπνησαν σήμερα Κυριακή στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για το χαμό του έφεδρου πατρινού πεζοναύτη επιλοχία Φώτη Ανδρικόπουλου ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, όταν σε άσκηση που συμμετείχε στο πεδίο βολής του Βόλου, εξερράγη όλμος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στις 9.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου – Μαυρομανδήλας – Πετρωτού Πατρών για την ανάπαυση της ψυχής  του Φώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή υπηρετώντας την πατρίδα στο 505 τάγμα πεζοναυτών Βόλου στις 7 Οκτωβρίου του 2014, συμμετέχοντας  σε προγραμματισμένες βολές όλμων της μονάδας του και ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Αμέσως μετά την πραγματοποίηση του μνημόσυνου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φώτη Ανδρικόπουλου στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού.
  http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=108460

4 σχόλια:

  1. Αυτή δυστυχώς είναι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα σήμερα. Έριξαν το φταίξιμο σε σφάλμα υλικού (μπορεί και να ήταν όντως αυτό) την στιγμή που στην ΑΟΤ είχε να γίνει συντήρηση οπλισμού μήνες.....ΜΗΝΕΣ ( εκεί ήμουν όλο το καλοκαίρι και ξέρω τι λέω ) και σαν μην έφτανε αυτό προηγούμενη βδομάδα απο την ημερα του ατυχήματος είχε προηγηθεί άσκηση απόβασης με τους ίδιους όλμους που χρησιμοποιήθηκαν στην βολή, οι οποιοί φυσικά δεν τους καθάρισαν ποτέ (εδώ δεν υπήρχαν άτομα για υπηρεσίες καλα καλα και σιγά μην καθόταν τα στελέχη μετά απο άσκηση να χαραμίσουν το σ/κ για συντήρηση οπλισμού).............και μετά ακούω για σφάλματα υλικού........και το χειρότερο απο όλα είναι οτι για όλα αυτά ο στρατός ζητάει χειροπιαστές αποδείξεις, δηλ ο λόγος των φαντάρων που ηταν εκεί και τα ξέρουν όλα αυτά σαν εμένα δεν μετράει καθόλου. Αυτά έιχα να πω, Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ολμοι είχα καθαριστεί και η συντήρηση είχε γίνει κανα κανονικά όπως έπρεπε. Επίσης πριν την βολή είχε γίνει οπτικός έλεγχος στους όλμους. Δεν ξέρω τι έφταιξε και ο βλήμα όλους έσκασε στον πυροσωληνα. Δυστυχώς όταν έχουμε να κάνουμε με πυρομαχικά, αλεξίπτωτα, εκρηκτικα (πολλα κατασκευαζονται αυτοσχέδια στις ειδικές δυνάμεις), κτλ, πρέπει να έχουμε την πιθανότητα στο μυαλό μας οτι κάτι μπορεί να μην πάει καλά.. Θυμίζω την περίπτωση του Σημαιοφορου Γ.Λυκακη κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην ΜΥΚ.
      Καλό παράδεισο στα αδέρφια μας.
      Δεν τους ξεχνάμε πότε!

      Διαγραφή
    2. Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με ότι γράφεις. όσοι επάνδρωναν το στοιχείο είχαν επισημάνει τον κίνδυνο από την κατάσταση του όπλου αλλά τους έγραψαν!

      Διαγραφή
  2. Οι γονεις του γιατι το αποδεχτηκαν αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή