Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ….
Η Ρωσία σχεδιάζει να επανοικοδομήσει τη Συρία από τις στάχτες…
Η Ρωσία δεν θα σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Συρία μετά το πέρας της εξολόθρευσης των δολοφόνων του ισλαμικού κράτους (ISIS)…
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μακροπρόθεσμα σχέδια, που περιλαμβάνουν την ανοικοδόμηση της Συρίας μετά το τέλος του πολέμου, καθώς και την ανανέωση των συμβάσεων για τα επενδυτικά σχέδια και έναν οδικό χάρτη για μια πολιτική ανάλυση.


Ο Ρώσος πρόεδρος ακολουθεί μια μακροπρόθεσμη στρατηγική στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με την οποία στόχος είναι οι παραδοσιακοί σύμμαχοι της Συρίας να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Με τις νέες συμμαχίες με το Ιράκ και το Ιράν, η Ρωσία θέλει να σπάσει την κυριαρχία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μέσω του ΟΠΕΚ παίζει καταστροφικό ρόλο τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, στο ρωσικό πλάνο.


Παράλληλα, από τη στιγμή που η χώρα σταθεροποιηθεί, θα ανανεωθούν και οι ισχυροί οικονομικοί δεσμοί της Ρωσίας με τη Συρία στους τομείς της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου…


Επιπλέον, η Ρωσία είναι ο μόνος εταίρος που έχει παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο οδικό χάρτη για τη μεταρρύθμιση μετά το τέλος του πολέμου. Το σχέδιο, που παρουσιάστηκε στη Βιέννη νωρίτερα αυτό το μήνα, προβλέπει μια περίοδο 18 μηνών που περιλαμβάνει συνταγματικές μεταρρυθμίσεις και προεδρικές εκλογές, στις οποίες μπορεί να λάβει μέρος ο Πρόεδρος Άσαντ.


HELLASFORCE - See more at: http://www.armyna.gr/2015/11/blog-post_48.html#sthash.nIUa560Z.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου