Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Το Επιτελείο του ΑΓΕΣ Τελλίδη, γνωρίζοντας το τι πραγματικά συμβαίνει με τη βυσματοκρατία στο Πεντάγωνο και αξιολογώντας τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στη διενέργεια Επανεξέτασης όλων των τοποθετήσεων στρατευμένων στο Υπουργείο Άμυνας.
Πρόκειται για μια αμαρτωλή ιστορία, που σέρνεται ανεξάρτητα αν στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ είναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εμείς περιμένουμε να καθιερωθούν όροι ισότητας στην στρατιωτική θητεία και να επικρατήσει επιτέλους σεβασμός των δικαιωμάτων των στρατευμένων.
Φυσικά, όπως οι παροικούντες του Πενταγώνου, έτσι και εμείς γνωρίζουμε πράγματα, ονόματα, τοποθετήσεις, το πώς ακριβώς δουλεύει το άθλιο καθεστώς λούφας των ημετέρων εις βάρος των στρατευμένων που μόχθησαν και μοχθούν.
Να τονίσουμε ότι τα βύσματα εμείς δεν τα θεωρούμε συναδέλφους…
Τους πολιτικούς και τους στρατιωτικούς που βολεύουν τα δικά τους παιδιά, εμείς τους έχουμε απέναντι μας…
Και ο νοών νοείτο…
Θυμίζουμε την αρχική καταγγελία των χωμένων συναδέλφων από το Τάγμα ΓΕΣ:
Η αθλιότητα της Βυσματοκρατίας στο Πεντάγωνο του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου
Υποσχέθηκαν ότι θα κυνηγήσουν τα βύσματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ… Αυτά δήλωσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος…
Δεσμεύτηκαν ότι θα σεβαστούν τα δικαιώματα των φαντάρων και θα εξασφαλίσουν όρους ισότητας… Για αυτά δεσμεύτηκε ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλίδης….
Και όμως η βυσματοκρατία ζει και κυριαρχεί στο Υπουργείο Άμυνας. Η πολιτική ηγεσία των Πάνου Καμμένου-Δημήτρη Βίτσα και η στρατιωτική ηγεσία δε μπορεί να επικαλεστεί καμιά δικαιολογία, αφού οι καταγγελίες των φαντάρων και των γονιών δεν αφορούν καμιά ξεχασμένη μονάδα της παραμεθορίου…
Αλλά αποκαλύπτουν το πελατειακό κράτος, την συναλλαγή και την παροιμιώδη παρακμή που υπάρχει στο Πεντάγωνο, στο ίδιο το Υπουργείο Άμυνας.

Εκεί συναντούμε φαντάρους που ήρθαν μετά από ένα 5μηνο-6μηνο στις χειρότερες μονάδες της παραμεθορίου, αλλά και τα βύσματα που έρχονται κατευθείαν από τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (δεν μιλάμε για τις κατ’ εξαίρεση μεταθέσεις).

Θα συναντήσει Λόχους που έχουν δύναμη 100 φαντάρων και άλλους με δύναμη 30 συναδέλφων, που όμως δίνουν τις ίδιες υπηρεσίες.

Τα χειρότερα προβλήματα εντοπίζονται όπως πάντα στο Τάγμα ΓΕΣ και πιο συγκεκριμένα στο Λόχο Προστασίας. 

Εκεί δεν διοικεί ο Συνταγματάρχης Γρηγ. αλλά το τηλέφωνο του, το οποίο είναι συνεχώς απασχολημένο για να ικανοποιήσει «χάρες»! 

Ο διοικητής όταν δεν μιλά στο τηλέφωνο, δέχεται τις επισκέψεις άλλων ανώτερων-ανώτατων αξιωματικών που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να ανεβοκατεβαίνουν στο γραφείο του για να βολέψουν τα βύσματα τους.

Αυτό είναι καθεστώς. Μάλιστα, ο Λοχαγός Τρικ. το έχει αποδεχτεί σε τέτοιο βαθμό που στα παράπονα των φαντάρων, τους τραγουδά Βουγιουκλάκη «κάνε υπομονή, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός…»!!!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά οι χωμένοι φαντάροι βλέπουν έξοδο μετά από 16-17 μέρες ατελείωτο χώσιμο. Αυτές τις υπηρεσίες έδιναν το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, ενώ τώρα απολαμβάνουν 8 μέρες μέσα-1 μέρα έξοδο ενώ σε άλλους λόχους η υπηρεσία πάει τους φαντάρους 1-1.,

Και ενώ οι συνάδελφοι περίμεναν να βελτιωθούν οι συνθήκες-υπηρεσίες με τις πρόσφατες μεταθέσεις, είδαν τα βύσματα με άνωθεν παρέμβαση να κάνουν εκτροπή τοποθέτησης για να καταλήξουν στην ΟΑΣ και άλλες αραχτές θέσεις. 

Βλέπεις, στον Στρατό Ξηράς του Αντιστράτηγου Τελλίδη και του Πάνου Καμμένου δεν τοποθετεί τους φαντάρους το ΓΕΣ, αλλά το Βύσμα που ενστερνίζεται τις επιθυμίες των τσογλανιών… 

Γιατί δεν είναι δυνατόν φαντάροι-γονείς δύο παιδιών, με τεράστιες υποχρεώσεις, που παίρνουν έξοδο για να πάνε να δουλέψουν ώστε να ζήσουν την οικογένεια τους, να μένουν 10 μέρες μέσα δίνοντας ατελείωτες υπηρεσίες.

Και βύσματα να πηγαίνουν στον Λόχο Συντήρησης, να το παίζουν ηλεκτρολόγοι για να κάνουν 24ωρη υπηρεσία σβήνοντας τα φώτα στο Πεντάγωνο και μετά να απολαμβάνουν 2 μέρες έξω… 

Εμείς ρωτάμε το ΓΕΣ πόσο καιρό θα ανέχεται και θα καλύπτει διοικητές τηλεφωνητές βυσμάτων που αντιμετωπίζουν τους υπόλοιπους αξιοπρεπείς, δοκιμασμένους στην παραμεθόριο και με τεράστια προβλήματα φαντάρους ως «αποδιοπομπαίους τράγους και παιδιά ενός κατώτερου θεού»;

Η ευθύνη του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου είναι τεράστια.

Προς το παρόν οι υποσχέσεις του για καταπολέμηση του βύσματος είναι το Καλύτερο ΑΝΕΚΔΟΤΟ που ακούγεται μεταξύ των διαδρόμων του Πενταγώνου….
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  

diktiospartakos.blogspot.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου