Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΚΕΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ!

Από τις πρώτες μέρες τα στελέχη στο κέντρο εκπαίδευσης του Ναυπλίου έδειξαν το άγχος τους για τις δημοσιευμένες καταγγελίες. Ό, τι παράπονα έχετε να τα λέτε σε εμάς και όχι στο internet τόνιζαν. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να προβάλουν το επιχείρημα ότι στο διαδίκτυο τα μαθαίνει και ο εχθρός! 
Για μία ακόμη φορά όμως δεν κατάφεραν να βελτιώσουν την κατάσταση στα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρατηρούνται στα κέντρα.

Πολλά λάθη και ελλείψεις παρατηρήθηκαν στη διανομή των ρούχων. Οι αλλαγές καθυστέρησαν πάνω από δέκα μέρες, κούρασαν πολλούς φαντάρους οι οποίοι έπρεπε συνεχώς να πιέζουν και να παραπονιούνται μέχρι να καταφέρουν να συγκεντρώσουν όλα τα ρούχα στο σωστό νούμερο.
Δε σεβάστηκαν τους γονείς που στο πρώτο επισκεπτήριο έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να δουν τα παιδιά τους. Σαν να είναι μια συνηθισμένη μέρα κρατούσαν στην πύλη τα στοιχεία από κάθε επισκέπτη με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να δημιουργηθεί ουρά πολλών μέτρων. Η καλή διάθεση των συγγενών γρήγορα μετατράπηκε σε αγανάκτηση και σε διαμαρτυρίες από την μεριά τους που ανάγκασαν τους υπεύθυνους να απλοποιήσουν τη διαδικασία εισόδου. 
Αν τους ενδιέφερε η ασφάλεια του στρατοπέδου ας έβαζαν από την αρχή περισσότερα άτομα κατά την είσοδο. 
Κατά τα άλλα δεν είχαν πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν δεκάδες φαντάρους που σε στάση προσοχής οριοθετούσαν τη διαδρομή μέχρι το χώρο του επισκεπτηρίου!
Με θράσος κάνουν τα χατίρια στα βύσματα και στους ευνοούμενούς τους. Δεν μπορούν να κάνουν υπομονή ούτε μέχρι τις μονάδες. Θέλουν ευνοϊκή μεταχείριση από την πρώτη μέρα. Λίγες μέρες χρειάστηκαν για να φανούν οι διακρίσεις αφού λίγοι φαντάροι πήραν διπλή έξοδο το Σαββατοκύριακο ενώ δεν έχουν κάνει ακόμα καμία υπηρεσία. 
Απαιτούμε να διορθωθούν άμεσα οι αδικίες στο διάστημα που απομένει μέχρι τη μετάθεση. Σε κάθε περίπτωση δε θεωρούμε ότι η δουλειές στα γραφεία των αξιωματικών πρέπει να ανταμείβονται με εξόδους λες και οι υπόλοιποι φαντάροι στον ίδιο χρόνο ‘καλοπερνάνε’. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε τα κορόιδα ούτε σε μία παραπάνω υπηρεσία.

Ας τα ξαναδούν λίγο όλα αυτά τα στελέχη που θεωρούν ότι κάνουν ό, τι μπορούν για να μην υπάρχουν παράπονα στο κέντρο.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου