Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Εκπαιδευτικά Σχολεία ΠΕΝΕΦΥΟ - ΤΑΜΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2/15
Στα πλαίσια διεξαγωγής του τρεχόντων σχολείων μαχητή της ΠΕΝΕΦΥΟ (Βασικού και Προκεχωρημένου), πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε Αντικείμενα Μικρών Κλιμακίων και ειδικότερα:
Ατομική Τακτική
Ομαδική Τακτική
Ενέργειες Αμέσου Αντιδράσεως
ΣΕΑΕ/CQB
Πρώτες βοήθειες πεδίου μάχης
κ.ά.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τα αντικείμενα που διδάχθηκαν στην ΤΑΜΣ "ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2/15" την καθιερωμένη Άσκηση Επιχειρησιακής Αξιολόγησης, βάσει του δόγματος εκπαιδεύσεως της Ενώσεως. 

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΕΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ!! ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ 'ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ' Ο,ΤΙ ΕΣΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ Κ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΛΑΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ;;;
    ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΜΑΧΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή