Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πάμε πόλεμο;

Έκτακτο συμβούλιο πολεμικών αρχηγών κάλεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπροστά στο ενδεχόμενο ο ρωσοτουρκικός πόλεμος να ματαιωθεί και η Πόλη να μείνει για πάντα στα χέρια των Τούρκων που είναι αδέλφια μας κι εμείς αδελφοκτόνοι, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι.
Στο πολεμικό συμβούλιο έλαβαν μέρος από την πλευρά των μενουμευρωπαϊστών ο Κων/νος Μπογδάνος και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ από την πλευρά των τουρκοφάγων ο Στέφανος Χίος και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Συντονιστής ήταν ο Ηλίας Ψινάκης.
O Kων/νος Μπογδάνος και ο Σάκης Ρουβάς πρότειναν σταυροφορία του ΝΑΤΟ εναντίον του Πούτιν που δηλώνει Ορθόδοξος αλλά είναι κρυφοκομμουνιστής, ενώ ο Στέφανος Χίος και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος υποστήριξαν ότι η Ελλάδα πρέπει να κάτσει στα αυγά της και να αφήσει το Ξανθό Γένος να πάρει την Πόλη, αφού έχει υποσχεθεί να μας τη χαρίσει.

Από τη μεριά του, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από επικοινωνία που είχε με τον Κρητίκαρο με τα μούσια, είπε ότι θα παρέμβει, ώστε να λυθεί ειρηνικά το ζήτημα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η εμπλοκή μέχρι και της Δημοκρατίας του Παλάου στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Εν τω μεταξύ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία προς τους Ρώσους να μην πηγαίνουν για τουρισμό στην Τουρκία και όσοι είναι εκεί να φύγουν γρήγορα και να περάσουν στην Ελλάδα η οποία έχει ερημώσει, οπότε δεν αποκλείεται, αντί να πάρουμε την Πόλη από τους Τούρκους, να χάσουμε και την Αθήνα από τους Ρώσους.

Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ένας εδεχόμενος πόλεμος θα έκανε καλό στην Ελλάδα, αφενός γιατί οι Έλληνες θα νοσταλγήσουν τις ειρηνικές μέρες του Μνημονίου, αφετέρου γιατί ακόμα κι αν οι Τούρκοι μπουκάρουν μέσα και μας κάνουν με τα κρεμμυδάκια, θα αναγκαστούν να αποπληρώσουν το χρέος για λογαριασμό μας.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, αφού αν κερδίσει η Ρωσία θα λέμε πώς νίκησε η Ορθοδοξία και το ελληνοχριστιανικό πνεύμα, ενώ αν κερδίσει το ΝΑΤΟ θα λέμε ότι υπερίσχυσε ο δυτικός πολιτισμός που είναι γέννημα θρέμμα μας.

Win-win situation.

(Ανήθικο δίδαγμα: Μετά τους Αμερικανόφιλους και τους Ρωσόφιλους, έκαναν την εμφάνισή τους και οι Τζιχαντόφιλοι, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, οι τζιχαντιστές δεν είναι δημιούργημα της Δύσης αλλά πολεμούν τον δυτικό ιμπεριαλισμό. Μόνο πυρηνικά.)

Ελάτε στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

http://sioualtec.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου