Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Άφησαν φαντάρο χωρίς μπουφάν να δίνει υπηρεσίες και μετά τον έτρεχαν στο Νοσοκομείο, στο 625 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού των Ιωαννίνων

Την ίδια στιγμή που ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος φέρνει ένα πολύ αντιδραστικό νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην στράτευση, δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες των φαντάρων.
Οι τεράστιες μειώσεις των δαπανών για τον ρουχισμό των φαντάρων, οδήγησε σε ένα τραγικό περιστατικό που έβαλε σε κίνδυνο συνάδελφο μας στο 625 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού των Ιωαννίνων .
Από την πρώτη στιγμή που έφτασε η Σειρά του Νοεμβρίου για το κομμάτι της εκπαίδευσης τους πριν φύγουν για τις μονάδες τους, συνάδελφος φαντάρος  ενημέρωσε τον προηγούμενο διοικητή Αντισυνταγματάρχη Μωραίτη ότι δεν του είχε δοθεί το τζάκετ.

Φυσικά το θέμα του δεν λύθηκε ποτέ . Φυσικά ο συνάδελφος δεν σταμάτησε να δίνει υπηρεσίες.
Σε μια εποχή μάλιστα που το κρύο είναι τσουχτερό, ειδικά στις βραδινές υπηρεσίες .
Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο συνάδελφος μας να αρρωστήσει, να φτάσει να έχει 39 πυρετό , και να μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο .
Σε μια περίοδο που τα στρατόπεδα αδειάζουν για τις άδειες των γιορτών  και όλοι οι φαντάροι θα πάνε στα σπίτια τους ανάλογα με το γκρουπ που είναι , ο άτυχος συνάδελφος μας θα το περάσει στο νοσοκομείο .
Πως το είπε το ΓΕΣ; «στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο Άνθρωπος»!
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ.
Πρέπει τώρα ο Στρατός και οι διοικητές να σταματήσουν να παίζουν με την Υγεία και την Ζωή μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  

Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΔΕ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ. ΛΕΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. Η ΛΕΞΗ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΛΕΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Η ΚΛΗΡΩΤΟΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΕΤ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Τ ΑΔΙΑΖΕΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Κ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ Κ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ ΤΖΑΚΕΤ. ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ. Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΚΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    Υ.Γ ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΔΚΤΗ ΣΟΥ ΤΟ ΔΑΦΙ (ΔΙΑΡΚΕΣ ΦΥΛΛΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ)ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΗΡΕΣ ΤΖΑΚΕΤ Η ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος απελπισμένος στρατιωτικός έγραψε αυτή την απάντηση άραγε; Αντί να ζητήσουν συγγνώμη που άφησαν το παλικάρι χωρίς μπουφάν στον κρύο και το αρρώστησαν, κάνουν μαθήματα καραβανάδικης ορολογίας.
    Ντροπή Ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή