Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ξεκινούν τις χερσαίες επιχειρήσεις οι Ρώσοι στην Συρία (βίντεο) !!!

ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Πολεμικός "πυρετός" επικρατεί στις ρωσικές βάσης στη Συρία και για πρώτη φορά δημοσιεύονται εικόνες και βίντεο τη στιγμή που φορτώνουν τα Su-34 με καθοδηγούμενες βόμβες KAB-500S-E Glonass, αλλά και βόμβες διασποράς κατά προσωπικού και ελαφρά τεθωρακισμένων οχημάτων, ενώ για πρώτη φορά θα δείτε ρωσικό ελικόπτερο Mi-25 να βομβαρδίζει στο Ιντλίμπ!
Με τέσσερα τεράστια ηχεία πάνω σε ένα φορτηγό ειδοποιούν τους κατοίκους να εκκενώσουν άμεσως την περιοχή: "Προσοχή, προσοχή, θα γίνει ειδική επιχείρηση του στρατού, για το δικό σας καλό εγκαταλείψτε την περιοχή και πηγαίνετε εκεί που υποδεικνύει ο Συριακός στρατός. Θα φιλοξενηθείτε και αν είναι απαραίτητο θα σας παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες".
Πρόσφατα 5.000 ισλαμιστές από την Al-Nusra Front και το ISIS ένωσαν τις δυνάμεις τους στην περιοχή. Σκοπός της ρωσικής επιχείρησης είναι να απελευθερώσουν την περιοχή που συνδέει τις δύο μεγάλες πόλεις Χάμα και Χόμς η οποία έχει καταληφτεί από τους ισλαμιστές εδώ και τρία χρόνια και να απελευθερώσουν χωριά και πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου