Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ρατσιστικό παραλήρημα από τον καθηγητή Σταύρο Τσακυράκη, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ!

Για όσους δεν τον ξέρουν, είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Αθηνών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι.
Και τι δηλώνει, λοιπόν;'
'Αυτονόητο αλλά πρέπει να λεχθεί χωρίς περιστροφές. Οι πρόσφυγες (όπως άλλωστε και κανείς άλλος) δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποκλείουν τη σιδηροδρομική γραμμή στα σύνορα. Η αστυνομία πρέπει να επέμβει και να τους απομακρύνει. Εκτός από το ζήτημα αρχής που τίθεται με αυτόν τον αποκλεισμό, πρόκειται για ενέργεια που βλάπτει τόσο τη χώρα μας όσο και την υπόθεση των προσφύγων.'' Να επέμβει η αστυνομία και να διώξει τους πρόσφυγες από τη σιδηροδρομική γραμμή, γιατί λέει χαλάνε την εικόνα της χώρας. 
Προφανώς, στον εν λόγω κύριο δεν του χαλάει η εικόνα με τα πτώματα που επιπλέουν στο Αιγαίο και ξεβράζονται στις ακτές, δεν του χαλάει η εικόνα στη θέα των άψυχων παιδικών κορμιών σε Συρία, Παλαιστίνη και αλλού, δεν του χαλάει το στομάχι με τα τέρατα που εξέθρεψε ο πιο μισητός καπιταλισμός και αιματοβάφουν τον κόσμο για το ξαναμοίρασμα της πίτας.
Μαζικό ταξικό και διεθνιστικό κίνημα αλληλεγγύης τώρα σε πρόσφυγες και μετανάστες! Τσακυράκη και όμοιοί σου, είστε η σαπίλα όλης της κοινωνίας, όλου του βόθρου που ξεχειλίζει, τρέχει και σκεπάζει κάθε πτυχή του βάρβαρου συστήματος της εκμετάλλευσης και του φόβου, που λέγεται καπιταλισμός. Τίποτα άλλο δεν θα πoύμε, θα μας βρείτε απέναντί σας...
http://antinomiaeaaknomikis.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ρατσιστικό παραλήρημα από τον καθηγητή Σταύρο Τσακυράκη, ΥποψήφιΟ ΕυρωβουλευτΗ με το ΠΟΤΑΜΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή