Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ακροδεξιός υπερορθόδοξος Εβραίος, Μπένζι Γκοπστάιν ζήτησε την απαγόρευση των Χριστουγέννων στο Ισραήλ

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν διαβάζεις τις δηλώσεις του ημιπαράφρονα ακροδεξιού υπερορθόδοξου Εβραίου, Μπένζι Γκοπστάιν, ο οποίος ζήτησε την απαγόρευση των Χριστουγέννων στο Ισραήλ και την εκδίωξη των χριστιανών από τη χώρα, περιγράφοντας τους πιστούς της θρησκείας ως «βρικόλακες που ρουφούν αίμα»!
Τις φοβερές αυτές δηλώσεις, ενδεικτικό της εγκεφαλικής μαλάκυνσης του ανδρός που είναι επικεφαλής της ομάδας «Lehava» (φλόγα), τις έκανε στον ιστοχώρο «Kooker» στο πλαίσιο… εμπνευσμένου άρθρου που συνέγραψε, το οποίο ζητά να αποχωρήσουν από την περιοχή οι «ακάθαρτοι» χριστιανοί.
Στο ίδιο άρθρο ζήτησε την απαγόρευση των Χριστουγέννων από τους Άγιους Τόπους, μαζί με το έργο των ιεραποστόλων των διαφόρων δογμάτων, ζητώντας την εκδίωξη των… βρικολάκων, πριν πιουν εβραϊκό αίμα ξανά. Ο άθλιος αυτός τύπος δεν είχε καν τον ανδρισμό να παραδεχθεί τις ηλιθιότητες που δήλωσε, οι οποίες δεν τον ξεχωρίζουν και πολύ από τα ψυχανώμαλα κτήνη του Ισλαμικού Κράτους.
Ευτυχώς που τον συγκεκριμένο τον απεχθάνονται ακόμα και υπερορθόδοξοι Εβραίοι, θεωρώντας την οργάνωσή του απλώς ρατσιστική, με ατζέντα το μίσος για οτιδήποτε το διαφορετικό.

1 σχόλιο: