Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ

Απόσπασμα από το άρθρο του Δήμου Βερύκιου για τους σχεδιασμούς Καμμένου περί Στράτευσης των Γυναικών:
«Οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να παίρνουν το "βάπτισμα του πυρός" από τις Ένοπλες Δυνάμεις ως απλοί κληρωτοί, όπως και οι άνδρες συνάδελφοί τους. Τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας έχουμε ανάγκη προσωπικού για την κάλυψη μάχιμων θέσεων. Χρειαζόμαστε μαχητές και όχι γραφειοκράτες», υποστηρίζει ο υπουργός Άμυνας.
Μα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν γνωρίζει ότι οι Αστυνομικοί δεν υπηρετούν Στρατιωτική θητεία;
Ο μεγαλοδημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ο επονομαζόμενος και Στρατηγός του στρατιωτικού ρεπορτάζ δεν γνωρίζει τι προβλέπεται;
Αν δε γνωρίζει ούτε και αυτός, τότε το σόι στρατηγός είναι;
Αν γνωρίζει τι ισχύει γιατί δε διορθώνει τον ΥΕΘ Π.Καμμένο;
Τους πληροφορούμε λοιπόν:


Ποια είναι τα κριτήρια εισαγωγής στις Σχολές της Αστυνομίας;
Η φοίτηση στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας διαρκεί οκτώ (8) εξάμηνα, ενώ η φοίτηση στη Σχολή Αστυφυλάκων διαρκεί πέντε (5) εξάμηνα. Όσοι κατατάσσονται στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών και δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, υποβάλλονται στη βασική στρατιωτική εκπαίδευση νεοσυλλέκτων στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την ολοκλήρωση της οποίας δίνουν τον προβλεπόμενο όρκο και ο χρόνος υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία θεωρείται χρόνος εκπλήρωσης της στρατιωτικής υποχρέωσης. Σε περίπτωση απόλυσης, αποβολής ή παραίτησης από την Ελληνική Αστυνομία, εκείνων που δεν έχουν συμπληρώσει το χρόνο στρατιωτικής υποχρέωσης, η υποχρέωση αυτή εκπληρώνεται στο ακέραιο στις Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3421/2005 (ΦΕΚ Α΄-302) «Στρατολογία των Ελλήνων».    http://www.astynomia.gr/
Ουσιαστικά δηλαδή ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος θέλει με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει ότι οι Γυναίεκς θα καταταγούν στον Στρατό. Και θέτει επιπλέον προαπαιτούμενο με δικαιολογίες περί ισότητας που είναι καθαρή Πλάνη! 
Με την απειλή της Ανεργίας Επιστρατεύουν τις Γυναίκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων! ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!! Για Ταξικούς λόγους δεν κάνουν τη θητεία  των Γυναικών Υποχρεωτική: Απαλλάσσουν τις Ευκατάστατες!
Θα το πούμε ξεκάθαρα. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος εκμεταλλεύονται την κοινωνική καταστροφή που προκαλούν με τις μνημονιακές πολιτικές τους, ώστε να στρατολογήσουν τις πιο φτωχές γυναίκες. 
Πρόκειται για ένα ακόμη σοβαρό ταξικό μέτρο που στοχεύει στην συνολική στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας μας με ορίζοντα μια Ελλάδα-Ισραήλ των Βαλκανίων, με έμφαση στην εργασιακή εκμετάλλευση! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955467 
Diktiospartakos.blogspotcom

1 σχόλιο:

  1. Όλο λογια. Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται ότι θα δίνεται δυνατότητα σε όσες γυναίκες το επιθυμούν να καταργούν εθελοντικά στο στρατο. Δεν βλέπουμε όμως να γίνεται πράξη. Είναι ένα πολύ σωστο μέτρο, τώρα τι θα κάνουν οι πλούσιες γυναίκες δεν μας ενδιαφέρει και πολύ. Ας κάνουνε γαλλικό και μαλλιά κάθε μέρα.
    Τώρα για τους αστυνομικούς μόνο όσοι είναι απο τις τάξει των ειδικών φρουρών έχουν υπηρετήσει στρατιωτική θητεία. Οι υπόλοιποι απο τις σχολές (αστυφύλακων , σχολη αξιωματικων) δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή