Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Πόλεμος Tούρκικων Υποβρυχίων και Ρώσικων Πολεμικών» σε Δαρδανέλλια και ανοιχτά της Συρίας! (φώτο)

n_91883_1Ένα πλοίο εφοδιασμού που ανήκει στο ρωσικό πολεμικό ναυτικό είχε να αντιμετωπίσει & ένα τουρκικό υποβρύχιο που διερχόταν από τα Δαρδανέλια προς τη θάλασσα του Μαρμαρά, συνοδευόμενο το Ρωσικό από ένα τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής. (φώτο)
Το πλοίο εφοδιασμού 133 μέτρων, το Yauda, ​​έφτασε στα Δαρδανέλια από το Αιγαίο περίπου στις δέκα το πρωί , στις 30 Νοεμβρίου. Μια τεταμένη στιγμή ήταν όταν το πολεμικό πλοίο «αντιμετώπισε «το τουρκικό υποβρύχιο περνώντας δίπλα του & απέναντι από τις ακτές της Eceabat του Τσανάκκαλε. 
Το Yauda έφτασαν στις ακτές του Τσανάκκαλε σε μία ώρα και πέντε λεπτά να διασχίζει τα στενά στις 13:15 Η διάβαση είναι επίσης αξιοσημείωτο λόγω του χρονισμού, καθώς ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία οι Τουρκο-ρωσικές σχέσεις είναι τεταμένες λόγω της κατάρριψης της Τουρκίας ενός ρωσικού Βομβαρδιστικού ,»λόγω παραβίασης του τουρκικού εναέριου χώρου» στις 24 του Νοεμβρίου σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους !

Την ίδια ώρα στο στόχαστρο φαίνεται ότι έχουν μπει και δύο Τουρκικά υποβρύχια που επιχειρούν κάτω από την θάλασσα ανοιχτά της Συρίας κοντά στο Καταδρομικό «Moskva» που είναι πλέον δίπλα από στις ακτές της Συρίας !

Σύμφωνα με το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, τα δύο Τουρκικά υποβρύχια περιπολούν στην ανατολική Μεσόγειο και τα υποβρύχια είναι τα «Dolunay» και «Burakreis».(φώτο)..Σήμερα το μεσημέρι ένα άλλο Τουρκικό Υποβρύχιο πέρασε απο τα Στενά και βγήκε στο Αιγαίο Πέλαγος!


Το Ελικόπτερο του Καταδρομικού «Moskva» το «Ka-27″ ειδικευμένο στον ανθυποβρυχιακό αγώνα πετά συνεχώς γύρω απο το καταδρομικό ενώ η ετοιμότητα των Ρώσων είναι σε υψηλό επίπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου