Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

16 χρόνια φυλακή σε 34χρονο υπαξιωματικό της Εθνικής Φρουράς

ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ!
Βαριά καμπάνα για 96 κιλά κοκαΐνης
Την επιβαλλόμενη αυστηρότητά του εξάντλησε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, επιβάλλοντας σήμερα ποινή φυλάκισης 16 χρόνων... σε 34χρονο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς για κατοχή 96 κιλών κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια. Ο 34χρονος είχε συλληφθεί στις 27 του περασμένου Μαρτίου, οδηγώντας ενοικιαζόμενο βαν αυτοκίνητο. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο βαλίτσες, που περιείχαν τα 96 κιλά κοκαΐνης. 
Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες της κατοχής της κοκαΐνης και της κατοχής με σκοπό την προμήθεια και εξέφρασε πρόθεση να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον των δύο συγκατηγορούμενών του στην υπόθεση.

Επιβάλλοντας την ποινή, το Κακουργιοδικείο υπέδειξε τις διαστάσεις που έχει λάβει η διακίνηση ναρκωτικών στην Κύπρο και την ανεξέλεγκτη αύξηση του αριθμού των θυμάτων. Τα χαρακτήρισε μάλιστα ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η νεολαία. 
Οι συγκατηγορούμενοί του καταδικασθέντος, ένας 33χρονος άνεργος από τη Λάρνακα και 42χρονος επιχειρηματίας από το Παραλίμνι, δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις πέντε κατηγορίες και η υπόθεση θα οριστεί για ακρόαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου