Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Θέλουμε ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Και ξαφνικά το ακροδεξιό-εθνικιστικό κόμμα των ΑΝΕΛ ανακάλυψε την ισότητα μεταξύ των φύλων…
Και αποφάσισε, δια μέσου του ηγέτη του και Υπουργού Άμυνας Π.Καμμένου να την κάνει πράξη στον Στρατό.
Και για αυτό υιοθέτησε όλη την εχθρική προς την νεολαία ατζέντα του αντιδραστικού Μπαλτάκου, της Ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής και των επικίνδυνων μιλιταριστών και μισαλλόδοξων Ενώσεων Αποστράτων.
Όλοι αυτοί απαιτούν την «ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών στον Στρατό». Απαιτούν την Υποχρεωτική Στράτευση των Φτωχών Γυναικών στις Ένοπλες Δυνάμεις ως προϋπόθεση για να διεκδικήσουν αργότερα μια θέση σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Σώματα Ασφαλείας.
Όμως ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Μπαλτάκος-Υπουργείο Άμυνας-Στρατιωτικό Κατεστημένο ξεχνούν κάτι:
Ότι καταρχήν υπάρχει θεσμοθετημένη ανισότητα στον Στρατό και μάλιστα μεταξύ των ανδρών.
Είτε για ταξικούς λόγους, είτε για να εξυπηρετηθούν σειρά προνομίων του στρατιωτικού κατεστημένου.
Γιατί οι μόνοι που δεν υπηρετούν στρατιωτική θητεία είναι οι Αστυνομικοί και οι Στρατιωτικοί, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί.
Όλοι αυτοί δεν υπηρετούν, δεν πάνε Στρατό, αλλά έχουν μια ανεμπόδιστη εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία, αφού το σημαντικότερο κριτήριο για να δηλώσουν Σχολή προτίμησης στις Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι η επαγγελματική εξασφάλιση.
Όλοι αυτοί λοιπόν, οι συστηματικοί λουφαδόροι της Υποχρεωτικής Στράτευσης, καταγγέλλουν τη φυγοστρατία, απαιτούν αύξηση της θητείας –φυσικά για τους άλλους-, προπαγανδίζουν την Στράτευση των Γυναικών, ώστε να έχουν περισσότερους να τρέχουν και να καταπιέζουν.
Όλοι αυτοί δεν έχουν υποστεί τα δεινά της στρατιωτικής θητείας, το τεράστιο οικονομικό κόστος, την ακραία εργασιακή εκμετάλλευση.
Εκτελώντας όμως την υποχρεωτική θητεία θα γνωρίσουν τι σημαίνουν όλα αυτά, θα ζήσουν από πρώτο χέρι όλα όσα απαιτούν από τους άλλους και ίσως έτσι σεβαστούν το Φαντάρο-Πολίτη με Στολή που έχουν απέναντι τους. 
Εμείς απαιτούμε ΙΣΟΤΗΤΑ.
Η Στρατιωτική θητεία μπορεί τώρα να μειωθεί στους 6 μήνες. Και το κράτος να αναλάβει την αποκλειστική κάλυψη του κόστους αυτής.
Για αυτό πρέπει να κλείσουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα. Να σταματήσει κάθε μορφή εργασιακής εκμετάλλευσης της στρατευμένης νεολαίας. Να υπηρετήσουν στον Στρατό πριν την είσοδο τους στις Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές όλοι οι Αστυνομικοί-Στρατιωτικοί, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί. Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων και να σταματήσουν οι συνεχείς ασκήσεις με το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Κράτος Δολοφόνο Ισραήλ.
Πρέπει να μπλοκαριστεί το νομοσχέδιο Καμμένου για τη Θητεία που διαχωρίζει ταξικά τους φαντάρους, εντείνει τις κοινωνικές ανισότητες, απογειώνει την εργασιακή εκμετάλλευση, θεσμοθετεί το βύσμα και το πελατειακό κράτος τα νήματα του οποίου κινεί το Υπουργικό Γραφείο, αυξάνει το κόστος της Υποχρεωτικής Θητείας, σε ένα περιβάλλον ακόμη πιο αυταρχικό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά αξιωματικού στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Τρίπολη στην 124 ΠΒΕ
    Στην εποχή που σε όλη τη χώρα επικρατεί η οικονομική ανέχεια και οι οικογένειες όλων μας στηρίζουν από το υστέρημα τους το κόστος της στρατιωτικής μας θητείας,
    Ο Αντισυνταγματάρχης που υπηρετεί στην Μονάδα της Αεροπορίας στην Τρίπολη, κατεβάζει από το λεωφορείο στρατεύσιμους, επειδή είναι συμπληρωμένες οι θέσεις.
    Ο Αξιωματικός αυτός των 1700 Ευρώ, χωρίς καν να αναρωτηθεί για την οικονομική και οικογενειακή κατάσταση των στρατευσίμων, μας κατεβάζει κάτω φωνάζοντας, μιλώντας μας με απαξιωτικό ύφος, λες και κάνει κουμάντο στο δικό του Ι.Χ.
    Μας στερεί με αυτό τον τρόπο την ιερή έξοδο του στρατευσίμου, αφού για να ταξιδέψει κάποιος από την Μονάδα της Αεροπορίας στην Τρίπολη προς Ναύπλιο χρειάζεται μεταφορικό μέσο για να πάει στα ΚΤΕΛ, εκεί να περιμένει μέχρι τις 06.00 και να καταλήξει στο σπίτι του το βράδυ. Για να ξαναμπεί αύριο το πρωί (φυσικά αν χωράει στο λεωφορείο). Δηλαδή χρειάζεται επιπλέον χρήματα και χρεώνεται και την όποια καθυστέρηση των λεωφορείων. 
    Το φαινόμενο αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά είναι επαναλαμβανόμενο. Μάλιστα πολλοί μόνιμοι που είναι υποχρεωμένοι να ‘’καμαρώνουν’’ τον τρόπο συμπεριφοράς του εν λόγω αξιωματικού, έρχονται σε εκνευριστικά πάρα πολύ δύσκολη θέση. Δεν αντιδρούν όμως, γιατί φοβούνται. Όχι μόνο λόγω του βαθμού του, αλλά γιατί όπως εικάζεται δεν θέλουν να τα βάλουν με το ‘’δόντι’’ του αξιωματικού, ο οποίος έχει 4 χρόνια στη Μονάδα και οι γνωρίζοντες λένε ότι δεν τον κουνάει τίποτα, λόγω Κορίνθιου κυβερνητικού πολιτικού (απόστρατου).
    Επειδή λοιπόν για άλλη μια φορά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, για αυτό και η παρούσα έκκληση στο δικό σας βήμα, ως ύστατη μορφή διαμαρτυρίας.
    Εμείς θα κάνουμε την θητεία μας και θα κάποια στιγμή θα απολυθούμε. Η νοοτροπία του αξιωματικού όμως θα μείνει. Και όπως φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε σε παλαιές εποχές.
    Ευτυχώς ή Δυστυχώς για αυτούς είμαστε στο 2016.
    Ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ ακούει?
    Ο Αρχηγός ΓΕΣ?
    Ο Αρχηγός ΓΕΑ?
    Ο κύριος Υπουργός?
    Κάποιος Έλληνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή