Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Νέο νομοσχέδιο έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Άμυνας την Τρίτη 22/12 το βράδυ, με τον τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις». Το ν\σ αυτό δεν είναι συνέπεια των μνημονιακών δεσμεύσεων, ούτε αποτελεί έμπνευση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και των ΑΝΕΛ. Βρίσκεται εδώ και καιρό στα συρτάρια της κυβέρνησης. Οι βασικές του κατευθύνσεις είναι η εργασιακή εκμετάλλευση της στρατευμένης νεολαίας ενώ παράλληλα επιχειρείται η συνολική αντιδραστική αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων του συνόλου της εργατικής τάξης, της ενσωμάτωσης του προσωπικού στον νέο πολεμικό-κατασταλτικό ρόλο του στρατού όπως ορίζεται από τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών και της οργανικής ένταξης των στρατευμένων στα πολεμοκάπηλα σχέδια με την ταυτόχρονη διάσταση της έντασης της κρατικής τρομοκρατίας. Βασικό κλειδί για την κατανόηση των αλλαγών που επιχειρούνται είναι η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού που έρχεται να δεθεί με όλες τις λειτουργίες του ελληνικού στρατού. 


Δεν έχουμε δηλαδή μια ειρηνική εκμετάλλευση του άχρηστου χρόνου της στρατιωτικής θητείας που υποβαθμίζει τα επιθετικά πολεμικά στοιχεία του. Αντίθετα έχουμε την πλήρη δραστηριότητα του ελληνικού στρατού στο πολεμικό, κατασταλτικό, οικονομικό και ιδεολογικό επίπεδο. Με το νέο ν\σ ρυθμίζεται ακριβώς η ενότητα και καλύτερη αποτελεσματικότητα της πολυεπίπεδης στρατιωτικής λειτουργίας. Αν η αριστερά χάσει αυτό το καθοριστικό δεδομένο θα βρεθεί σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα.
Ας δούμε λίγο τα πιο βασικά σημεία του ν\σ
1) θέλουν να βαθύνουν την εργασιακή εκμετάλλευση, να διασπάσουν και να δημιουργήσουν φαντάρους διαφορετικών ταχυτήτων. Οι δικηγόροι θα στελεχώνουν τις στρατιωτικές νομικές υπηρεσίες κάνοντας την πρακτική τους ενώ ανοίγουν το δρόμο για την προσφορά δωρεάν εργασίας σε μια σειρά από ειδικότητες. Την ώρα που η νεολαία υποφέρει από την ανεργία βρίσκουν νέους τρόπους για να κόβουν θέσεις εργασίας, επεκτείνοντας αυτή τη λογική σε διάφορους τομείς κοινωνικών παροχών. Η λογική των μορίων που διέπει έτσι κι αλλιώς τη νεολαία της εργασιακής περιπλάνησης εισάγεται και στο στρατό λειτουργώντας ως δέλεαρ στην προσφορά δεξιοτήτων. Από την άλλη μεριά διατηρούν το εξευτελιστικό 8,70 στο μηνιαίο μισθό και δεν προβλέπουν το παραμικρό για να μειωθεί το υπέρογκο κόστος της θητείας. Είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν να διαμορφώσουν προνομιακές συνθήκες σε κλάδους αιχμής. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα των γιατρών που με μια πρώτη ματιά φαίνονται ευνοημένοι αφού ο θεσμός του αγροτικού στη ενσωματώνεται στη θητεία. Το βασικό όμως αίτημα του κλάδου δεν πρέπει να είναι η καθιέρωση του αγροτικού αλλά η μείωση της αναμονής για την ειδικότητα. Επιπλέον αίτημα των ακριτικών γιατρών δεν είναι να τα κουτσοβολεύουν με φαντάρους-γιατρούς αλλά να έχουν αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες από ιατρεία με ειδικότητες. Το μόνο αίτημα που μπορεί σε αυτή τη φάση να ενοποιήσει τη στρατευμένη νεολαία είναι το βασικός μισθός, ασφάλιση, προϋπηρεσία για όλους μας είτε λιώνουμε μπροστά από έναν υπολογιστή, είτε στις σκοπιές είτε στις αγγαρείες. Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι ο χρόνος της θητείας είναι ένα άθροισμα από στρατιωτική εκπαίδευση, υπηρεσίες, εργασίες συντήρησης, εργασιακή εκμετάλλευση όπου κατανέμεται στους φαντάρους κυρίως με βάση την ταξική διαστρωμάτωση. Αυτό με το νέο ν\σ ρυθμίζεται καλύτερα. Είναι λοιπόν ανοησία να θεωρούμε ότι μπαίνοντας σε ένα γραφείο χτυπάμε τον πολεμικό ρόλο του στρατού. Να διαμορφώσουμε τους όρους κοινής πάλης υπερασπιζόμενοι την ίσονομία, δεν είναι ότι προτιμάμε τα όπλα και την εκπαίδευση. Αφετηρία της αντίληψής μας πρέπει να είναι το μπλοκάρισμα όλων των ρόλων του στρατού και έτσι πρέπει να βάζουμε και το αίτημα για μη αύξηση (κάτι που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο)-μείωση της θητείας.
2) Αυξάνεται η πολεμική εμπλοκή ιδιαίτερα στο πολεμικό ναυτικό και την αεροπορία. Οι έφεδροι ναύτες και σμηνίτες θα έχουν αναβαθμισμένο υποστηρικτικό ρόλο στους νέους άδικους πολέμους που σχεδιάζουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ. Όπως και στην περίπτωση της εργασιακής εκμετάλλευσης τυράκι παραμένει η ευνοϊκή μεταχείριση και η ανισότητες σε σχέση με τη θητεία στον στρατό ξηράς. 
3) Αυξάνουν τον αυταρχισμό, ποινικοποιούν τους αγώνες των φαντάρων. Θέλουν οι ποινές στην παραμεθόριο να γίνουν στοιχείο αρνητικής μοριοδότησης στις μεταθέσεις. Ο διοικητής της μονάδας έχει στα χέρια του ένα ακόμη εκβιασμό για να απαιτήσει υποταγή και υπακοή. Παράλληλα αυξάνουν τον στρατό στα σύνορα διατηρώντας πολεμική επάνδρωση και ετοιμότητα.(90% +).
4) στον αέρα βρίσκονται οι κατ εξαίρεση μεταθέσεις αφού με αυθαίρετο τρόπο ορίζεται το ανώτερο ποσοστό που μπορεί να βρίσκεται στα αστικά κέντρα. Επιπλέον δημιουργούν τέτοιες αρνητικές συνθήκες στα περισσότερα στρατόπεδα του εσωτερικού της χώρας που αρκετοί φαντάροι ήδη επιλέγουν τις μονάδες της παραμεθορίου αποφεύγοντας τις δήθεν ευνοϊκές διατάξεις.
5) Με το νέο ν\σ θέλουν να τσακίσουν τους ανυπότακτους και την εναλλακτική θητεία. Στην πραγματικότητα έχουμε εκβιαστική στρατολόγηση των Ανυπότακτων. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ. - Οι αντιρρησίες συνείδησης, οι οποίοι διετέλεσαν οποτεδήποτε ή διατελούν σε ανυποταξία κατά την έναρξη ισχύος του νόμου, υπάγονται στις εν λόγω ρυθμίσεις εφόσον έχουν ήδη εκπληρώσει την εναλλακτική υπηρεσία ή έχουν υποβάλλει ήδη ή θα υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την υπαγωγή τους στις διατάξεις περί αντιρρησιών συνείδησης μέχρι 31-12-2016 και παρουσιασθούν εμπρόθεσμα για εκπλήρωση της εναλλακτικής υπηρεσίας τους. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ. Η επιλογή της εναλλακτικής θητείας καθίσταται οικονομικά αδύνατη. Ποιος μπορεί να δουλεύει σε ακριτική περιοχή με έξοδα διαμονής, φαγητού και μετακίνησης με 224 ευρώ το μήνα, για 15 μήνες; Το δίλλημα γίνεται σε αυτή την περίπτωση φαντάρος ή δούλος. Πάρα τις διαφορές που υπάρχουν πρέπει να συναντηθούν όλα τα τμήματα του αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού αντιμιλιταριστικού κινήματος. Η κοινή ανακοίνωση με τους αντιρρησίες συνείδησης δείχνει το δρόμο.
6)Παράλληλα όμως ανοίγονται νέα παραθυράκια για να εξαγοράζουν τη θητεία οι γόνοι των πλούσιων οικογενειών που είχαν τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο εξωτερικό μέχρι τα 35 έτη τους (με 810 ευρώ το μήνα).
Οι Τσίπρας Καμμένος οραματίζονται μια Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων. Δεν σταματούν οι σχεδιασμοί τους στο νομοσχέδιο για την θητεία, καθώς ακολουθούν πλήθος νόμων-ρυθμίσεων. Ξεχωρίζουμε το δημοσίευμα για την Στράτευση των Γυναικών, την Παλλαϊκή Άμυνα, τη Πολεμική Βιομηχανία, την αναδιοργάνωση της Εκπαίδευσης (και την σχέση της με την πολεμική βιομηχανία), με προσανατολισμό ένα νέο αστικό παραγωγικό μοντέλο, διεθνοποιημένο, ενταγμένο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους πολέμους της. Ενσωματώνουν ακόμη και τις απαιτήσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής! Όλη η δημόσια κουβέντα του αστικού πολιτικού κόσμου και όσες διαφωνίες υπάρχουν αφορούν αυτές τις εξαγγελίες. Για το ίδιο το ν\σ δε μιλάει κανείς, η συμφωνία είναι δεδομένη.
Στράτευση στις γυναίκες
Πρόκειται για ένα ακόμη σοβαρό ταξικό μέτρο που στοχεύει στην συνολική στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας μας με ορίζοντα μια Ελλάδα-Ισραήλ των Βαλκανίων, με έμφαση στην εργασιακή εκμετάλλευση
Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και στο Λιμενικό Σώμα και προαιρετική στράτευση για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες
Το σχέδιο του υπουργείου Άμυνας προβλέπει πρόγραμμα πλήρους στρατιωτικής εκπαίδευσης για έξι μήνες των γυναικών που επιθυμούν εθελοντικά να καταταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει εθελοντικά και θα δοθούν κίνητρα στις ενδιαφερόμενες με μόρια για την πρόσληψή τους σε θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σχέδιο που θα καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν στη στελέχωση των μονάδων από τον περιορισμό των προσλήψεων λόγω μνημονίων. 
Η βασική δικαιολογία του Πάνου Καμμένου για να προωθήσει την Στράτευση των Γυναικών είναι οι ελλείψεις στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου η επάνδρωση των μονάδων βρίσκονται στο ιστορικά καλύτερο επίπεδο τους τα τελευταία χρόνια.
Γιατί επομένως ο πήχης πρέπει να μπει στο επίπεδο της πολεμικής επάνδρωσης; Αυτές είναι οι απαιτήσεις της Χρυσής Αυγής και των γνωστών πολεμικάπηλων–μιλιταριστικών κύκλων! 
Προκλητική είναι επίσης η στοχοποίηση του «φεμινιστικού άρματος του ΣΥΡΙΖΑ». Με τον τρόπο αυτό στοχοποιούνται οι όποιες αντιμιλιταριστικές-αγωνιστικές παρακαταθήκες και τάσεις έχουν παραμείνει στο κόμμα της κυβερνητικής Αριστεράς, οι οποίες και στο πρόσφατο παρελθόν αντιπαρατέθηκαν στην ακροδεξιά και μιλιταριστική κυβερνητική συνιστώσα. 
Πρέπει να αντιστρέψουμε τέλος την προσπάθεια του Πάνου Καμμένου να αποδείξει ότι η Στράτευση των Γυναικών είναι ανάγκη της εποχής αλλά και δεδομένο των σύγχρονων στρατών, επιχειρώντας μάλιστα μια άνευ προηγουμένου ακροδεξιά πολιτική ταχυδακτυλουργία εκμεταλλευόμενος το παράδειγμα των αγωνιστριών της Ροζάβα.
Όντως είναι σύγχρονη τάση των ιμπεριαλιστικών στρατών να αναζητούν δωρεάν κρέας για τα κανόνια τους, επαναφέροντας την Υποχρεωτική Στράτευση, στρατολογώντας τις γυναίκες, ρίχνοντας τες στην πρώτη γραμμή των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων (αποφάσεις Αμερικανικού-Βρετανικού Στρατού).Οι γυναίκες όμως στην Ροζάβα, στην Ουκρανία, στην Παλαιστίνη αγωνίζονται για τα παιδία τους, τα σπίτια τους, ενάντια στην Κατοχή και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενάντια στα φασιστικά τάγματα εφόδου., υπερασπίζονται τις κατακτήσεις της Κοινωνικής τους Αυτοργάνωσης και διεκδικούν με το όπλο στο χέρι την Κοινωνική Απελευθέρωση.
Ο Πάνος Καμμένος όμως εξωθεί τις Γυναίκες στον Στρατό που βγήκε ως δύναμη Καταστολής Πλήθους εναντίον του εργαζόμενου λαού μας και συμμετέχει στον αηδιαστικό πόλεμο κατά των μεταναστών. Πολεμά σε Άδικους και Βρώμικους ιμπεριαλιστικούς Πολέμους. Συνέβαλε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και της Λιβύης. Προστατεύει τα συμφέροντα των εφοπλιστών και διεκδικεί συμβόλαια για εργολάβους-ξενοδόχους. Ενισχύει τους Φασίστες της Ουκρανίας και δρα στο πλευρό χρυσαυγίτικων και εθνικιστικών στρατιωτικών σχηματισμών (Λέσχες Εφέδρων). Βάζει πλάτη στην Τουρκία του Ερντογάν που δολοφονεί Κούρδους Αγωνιστές και στηρίζει το ISIS που ηττήθηκε από τις υπέροχες αντάρτισσες και αντάρτες στο Κομπάνι!
Τι δουλειά έχουν οι Γυναίκες σε αυτό τον Στρατό;
Στρατιωτικά λύκεια
Πρέπει να αναδείξουμε το γεγονός ότι στο στόχαστρο των σχεδιασμών τους μπαίνουν τα παιδιά της εργατικής τάξης, το μεγαλύτερο θύμα των μνημονιακών πολιτικών και των σχεδιασμών της αστικής τάξης, που όχι μόνο πρέπει να αποκοπούν από τις όποιες σύγχρονες ριζοσπαστικές αναζητήσεις αλλά να αναμορφωθούν ιδεολογικά και πολιτικά με τα πλέον αντιδραστικά-φιλοπόλεμα-μιλιταριστικά- μισαλλόδοξα αστικά ιδεώδη, ώστε να ενταχθούν ως αιχμή του δόρατος στον σύγχρονο Στρατό των δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας, στους νέους γύρους πολεμικών τυχοδιωκτισμών και ωμής κρατικής τρομοκρατίας.
Κάθε ένα Στρατιωτικό Λύκειο στην Ελλάδα που θα αποτελέσει χώρο ηθικής και εθνικής διαπαιδαγώγησης της Νεολαίας. Φτωχά παιδιά που δεν έχουν στέγη θα βρουν προστασία κάτω από την Ελληνική Σημαία και το Στρατιωτικό Λύκειο θα λειτουργεί ως οικοτροφείο παρέχοντας όχι μόνο τροφή και στέγη αλλά πνευματική τροφή και κοινωνική μόρφωση. Οι απόφοιτοι των Λυκείων πρέπει να λαμβάνουν μόρια εισαγωγής στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές (ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, κλπ) και να γίνονται βαθμοφόροι όταν κάνουν τη θητεία τους μετά την αποφοίτηση τους
Η έννοια του Στρατιωτικού Λυκείου θα είναι να εμφυσήσει τα στρατιωτικά ιδεώδη στους νέους και τις νέες της Ελλάδας και να δημιουργήσει ένα χώρο παραγωγής στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που θα φοιτούν αργότερα στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές (Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, Αεροπορία, Αστυνομία κλπ) όχι από λάθος του μηχανογραφικού δελτίου αλλά από συνειδητή επιλογή και απόφαση ζωής. Παράλληλα θα παίρνουν όλες τις άλλες γνώσεις που απαιτούνται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπως ακριβώς και στα Μουσικά, Ναυτικά, Εκκλησιαστικά κλπ Λύκεια που υπάρχουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Φυσικά το αδιάβλητο σύστημα εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων μπορεί να συνεχιστεί αφού η εκπαίδευση στο Στρατιωτικό Λύκειο δεν είναι απαραίτητο να δίνει επιπλέον μόρια στους υποψήφιους (σε αντίθεση με τους επαγγελματίες οπλίτες που θα πρέπει να λαμβάνουν επιπλέον μόρια λόγω Στρατιωτικού Λυκείου).
Ιδιαίτερα στο θέμα της ζωής εντός του Στρατιωτικού Λυκείου τονίζεται ότι φυσικά θα πρόκειται για δημόσιο οικοτροφείο όπου τα νέα παιδιά θα ζουν από νωρίς στο στρατιωτικό τρόπο ζωής (χωρίς αληθινά όπλα αλλά όμως με μαθήματα σκοποβολής, πολεμικών τεχνών κλπ) χωρίς να επιβαρύνουν τις οικογένειες τους με έξοδα ενώ παράλληλα θα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με διάφορες δυναμικές παρεμβάσεις. 
Στόχος είναι ο απόλυτος διαχωρισμός της Κοινωνίας από τον Στρατό (στο επίπεδο του ελέγχου και της αλληλοτροφοδότησης-αλληλοεπηρεασμού), την ίδια στιγμή που επιχειρείται η μετατροπή του Στρατιωτικού σε Πραιτοριανό και αποφασιστικό όργανο στην επιβολή των αστικών συμφερόντων, εντός και εκτός συνόρων. Αλλά και η διαμόρφωση του δια βίου Πολίτη-Πολεμιστή-Όργανο Καταστολής της κοινωνικής αμφισβήτησης, κυριεύοντας και κυριαρχώντας επί της κοινωνίας με τα πιο αντιδραστικά, πολεμοκάπηλα, μιλιταριστικά, ελληνοχριστιανικά ιδεώδη.
Ας δούμε πάλι λίγο τη συνολική εικόνα στρατικοποίησης της κοινωνίας.
Όλα τα σύγχρονα δόγματα άμυνας ασφάλειας παραμένουν εδώ, ο πολεμικός-κατασταλτικός ρόλος του στρατού ενισχύεται από τη στιγμή που ενισχύεται και η πληρότητα στα σύνορα. Δείτε επίσης ότι από τις κατ εξαίρεση μεταθέσεις μέχρι την εναλλακτική θητεία, το μεγαλύτερο ποσοστό θα επιστρέψει αναγκαστικά στα σύνορα. Έχουμε ταυτόχρονα βάθεμα της εργασιακής εκμετάλλευσης και ταξική διαφοροποίηση στην αντιμετώπιση των φαντάρων. Με αυτό τον τρόπο έχουν διπλό κέρδος. Απελευθερώνουν μεγάλους πόρους από το λειτουργικό κόστος που μεταφέρονται στους εξοπλισμούς και ενισχύουν τον ‘κοινωνικό’ ρόλο του στρατού. Ο στρατός εμφανίζεται σε πολλές περιοχές ο εγγυητής της κοινωνικής συνοχής και ως η λύση για μία κάποια πρόσβαση σε κοινωνικές παροχές. Τσακίζει τα εργατικά δικαιώματα με διπλό τρόπο από τη μία στερούν θέσεις εργασίας και τη δυνατότητα προσλήψεων από την άλλη βάζουν αποφασιστικά τη λογική των μορίων ήδη από τη θητεία σε μια νεολαία που έτσι και αλλιώς ψάχνει τα κάθε λογής προγράμματα (τρίμηνα, πεντάμηνα κτλ) για να επιβιώσει. Ας δούμε και από το πρίσμα την εθελοντική στράτευση των γυναικών που θα μένουν πίσω σε αυτό το κυνήγι. Ενισχύει τέλος και τον ιδεολογικό του ρόλο τόσο ως στρατός φόβητρο για τα κοινωνικά κινήματα με πραιτοριανούς γαλουχημένους στα στρατιωτικά λύκεια έτοιμους να υπακούσουν σε κάθε διαταγή όσο και με την καθιέρωση του δούνε και λαβείν, με την εμπέδωση της αντίληψης ότι όσο εκμεταλλεύεσαι τα προσόντα σου θα έχεις καλύτερη θητεία.
Το φοιτητικό κίνημα πρέπει να αξιοποιήσει την πλούσια αγωνιστική εμπειρία του και να πάρει πρωτοβουλίες για την ακύρωση αυτού του ν\σ. 
Είναι ένας αγώνας που δένεται με τα σύγχρονα νεολαιίστικα αιτήματα για δουλεία, παιδεία, δημοκρατία κόντρα σε κάθε σενάριο ολοκληρωτισμού που ετοιμάζουν για το σύνολο της κοινωνίας.
Αντιστεκόμαστε στην ποινικοποίηση των πολιτικών ιδεών και των κοινωνικών αγώνων. Απαιτούμε: Μείωση της θητείας στους 6 μήνες. Ίσος χρόνος Στρατιωτικής και Εναλλακτικής θητείας. Ελεύθερο Συνδικαλισμό των Στρατευμένων. Κατάργηση όλων των Προστίμων Ανυποταξίας-Προστίμων για συμμετοχή σε Ασκήσεις Εφέδρων και κατάργηση των ίδιων των ρυθμίσεων. Κατάργηση της Επιτροπής Κρίσης της Συνείδησης των νέων ανθρώπων που αρνούνται τον Στρατό και αποτελείται από Στρατιωτικούς. Να Καταργηθούν τα Στρατοδικεία και η Στρατιωτική Νομοθεσία. Να κλείσουν τα Πειθαρχεία. Όλο το κόστος της θητείας –όποια και αν είναι αυτή- στο Κράτος. Αμοιβή στο ύψος του Κατώτατου Μισθού σε Φαντάρους και όσους επιλέξουν Εναλλακτική Θητεία. Αναγνώριση Προϋπηρεσίας σε όλους και Ασφαλιστική κάλυψη από τον Στρατό. Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Υποχρεωτικής Στράτευσης και Εναλλακτικής Θητείας και χορήγηση Επιδόματος Ανεργίας. Καμιά μορφή εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατιωτών από Στρατό-Κρατικό Μηχανισμό-ΟΤΑ. 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ελληνική Ολοιγαρχία 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου