Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ...

Μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) πυροδότησαν μια βόμβα στην άκρη του δρόμου στη νοτιοανατολική επαρχία Σιρνάκ κατά την διάρκεια της νύχτας, σκοτώνοντας τρεις αστυνομικούς και τραυματίζοντας άλλους τέσσερις ανατινάζοντας ένα θωρακισμένο όχημα, σύμφωνα με τις πηγές ασφαλείας .
Οι αναφορές δείχνουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 23:30 στην περιοχή Ιντίλ Σιρνάκ όταν PKK μαχητές πυροδότησε μια βόμβα στην άκρη του δρόμου κατά τη διέλευση του ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο της Στρατοχωροφυλακής ! (φώτο)
Επτά αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Σιρνάκ για θεραπεία, αλλά αργότερα τρεις από αυτούς υπέκυψαν στο νοσοκομείο !
Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Πόλης του Σιρνάκ!

Εν τω μεταξύ, PKK μαχητές επιτέθηκαν σε μια βάση δύναμης ασφαλείας στην περιοχή, αλλά δεν μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι αναφορές δείχνουν ότι δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα και δυνάμεις ασφαλείας έχουν σταλεί από το Cizre να IDIL να ενισχύσουν την κατάσταση και μάλιστα εισήλθαν στη πόλη …Παρελαύνοντας

Οι πόλεις της Cizre και Silopi, πιο ανατολικά της IDIL στο Σιρνάκ, ήταν υπό στρατιωτική κατοχή καιέχει επιβληθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας από το 14, Δεκεμβρίου του 2015, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας είναι σε καθημερινή μάχη με τους μαχητές του PKK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου