Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Απορρίπτει το Λιμενικό τουρκικές κατηγορίες για την τελευταία τραγωδία στο Αιγαίο

Για τις εκατόμβες μεταναστών στο Αιγαίο είναι γνωστός ο ένοχος , είναι γνωστή η αιτία: ο ευρωπαϊκός πόλεμος εναντίον τους, η Ευρώπη Φρούριο, οι κυβερνήσεις Τουρκίας και Ελλάδας, η Τουρκική Ακτοφυλακή και το Λιμενικό, οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.
Η καραμπόλα στην ανάληψη ευθύνης για την τελευταία  στυγερή δολοφονία το αποδεικνύει:
Την αντίδραση του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος προκάλεσαν τουρκικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η τραγωδία της Τρίτης στα τουρκικά παράλια οφείλεται σε απόφαση των ελληνικών αρχών να επαναπροωθήσουν τα σκάφη στα οποία επέβαιναν οι πρόσφυγες.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι παντελώς αβάσιμοι και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Τονίζεται ότι όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό στα ελληνικά χωρικά ύδατα ανατολικά της Λέσβου περιπολούσαν δύο σκάφη της δύναμης της FRONTEX, από τις αναφορές των οποίων, ουδεμία ανάμιξη προκύπτει.
Μόνη λύση να πέσουν τα Τείχη του Αίσχους και να εξασφαλιστούν ασφαλείς δίοδοι για την ανθρώπινη δυστυχία που προκαλούν οι βρώμικες επεμβάσεις τους και τα βάρβαρα καθεστώτα που στηρίζουν οι Δυτικές Ιμπεριαλιστικές Δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου