Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τούρκος Υπολοχαγός των Κοκκινομπερέδων έπεσε Νεκρός απο πυρά Μαχητών του PKK! (φώτο)



Στο πεδίο της Μάχης οι Τούρκοι άφησαν Νεκρό τον  Υπολοχαγό των Καταδρομών Ουγκούρ Τάστσι και άγνωστο αριθμό τραυματιών …
Άγνωστες είναι και οι απώλειες των Μαχητών του PKK, καθώς ακόμη συνεχίζονται οι Επιχειρήσεις !
Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται κατά της οργάνωσης στη συνοικία Ντάγκαπι του Τζίζρε όπου ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις των δυνάμεων ασφαλείας με τους κατοίκους της Πόλης . Στις συγκρούσεις έπεσε νεκρός  ο Yπολοχαγός Ουγκούρ Τάστσι.
238807Υπολοχαγός των Κοκκινομπερέδων  (φώτο) σκοτώθηκε σε συγκρούσεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης  Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στη νοτιοανατολική μαχητές Σιρνάκ και είναι ο πρώτος νεκρός Κοκκινομπερές από τότε που ο τουρκικός στρατός έχει αναπτύξει  ειδικά εκπαιδευμένες δυνάμεις στην περιοχή Cizre της πόλης.
Οι συγκρούσεις έλαβαν χώρα στην περιοχή Cizre Dağkapı στις 23ης Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά της  οργάνωσης του PKK. Ο υπολοχαγός Uğur Tasci, τραυματίζεται βαριά στην επίθεση και υπέκυψε στα τραύματά του στις 16:40 νοσκομείο όπου διακομίστηκε σύμφωνα με Ανακοίνωση του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου596ef6ee74b4
Ως καταδρομέας Κοκκινομπερές  ο Υπολοχαγός  Tasci υπηρέτησε  ώς μέλος των ειδικά εκπαιδευμένων στρατιωτικών δυνάμεων  σε μάχες εντός κατοικημένων περιοχών που έχουν  αναπτυχθεί στην πόλη Cizre απο τα  τέλη Δεκεμβρίου 2015.
Περίπου 200 κοκκινομπερέδες  έχουν αναπτυχθεί στο ανατολικό και νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, όπου η Τουρκία προσπαθεί να εξαλείψει απο τον τον Χάρτη τους Κούρδους Μαχητές !
Σχόλιο: Nα σημειωθεί οτι Οι Τούρκοι Κοκκινομπερέδες  είναι το καμάρι των Τούρκων Καταδρομέων (φανταστείτε τι είναι οι άλλοι) και επικεφαλής τους είναι Υποστράτηγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου