Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στην 35Η Μοίρα Καταδρομών στην ΕΛΔΥΚ όταν κλέβουν το μπουφάν φταίει το θύμα και όχι ο θύτης!

Η συγκεκριμένη μονάδα του Ελληνικού Στρατού φαίνεται ότι κινείται έξω από τους νόμους και τις διαταγές, έχει θεσπίσει δικό της δίκαιο όπου κυριαρχεί η ασυδοσία, η βαρβαρότητα, η αυθαιρεσία και η παραβατικότητα είναι καθεστώς.
Η 35η Μοίρα Καταδρομών έγινε ξανά και ξανά γνωστή σε όλους από την ανοικτή δράση ΝΑΖΙ, όταν τις ασχήμιες στην εκπαίδευση εις βάρος νέων συναδέλφων, τα έκαναν βίντεο και τα «ανέβασαν» στο ίντερνετ.
Η 35η Μοίρα Καταδρομών έγινε επίσης γνωστή για τα καψόνια και τη βαρβαρότητα των αυθαιρετούντων στελεχών, που έχουν μετατρέψει τους στρατιώτες προηγούμενων σειρών σε βασανιστές των καινούργιων συνάδελφων.
Σε μια μονάδα επομένως που τη βαραίνουν τόσες καταγγελίες για την συστηματική παραβίαση των δικαιωμάτων των στρατευμένων δε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι είναι δυνατόν να βρεις το δίκιο σου.
Να σε υπερασπιστούν απέναντι στην κλοπή… 
Ήταν επομένως αναμενόμενο να ρίξουν την ευθύνη της κλοπής στο θύμα…
Αγανακτισμένος γονιός μας κατήγγειλε  ότι όταν ο γιος του που υπηρετεί στην συγκεκριμένη μονάδα, διαμαρτυρήθηκε σε στέλεχος της ότι του είχαν κλέψει το μπουφάν που είχε αφήσει σε μια άκρη καθώς εκτελούσε αγγαρεία μαγειρείων, ο στρατιωτικός του απάντησε ότι φταίει ο ίδιος!
Αν αυτό δε λέγεται συγκάλυψη, τότε τι λέγεται;
Αντί το στέλεχος να ενημερώσει και να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να βρεθεί το μπουφάν, προσπάθησε να επιρρίψει την ευθύνη στο φαντάρο θύμα και να τελειώνει γρήγορα το θέμα.
Αν το ίδιο συνέβαινε στο στέλεχος ή σε κάποιον συνάδελφο του στρατιωτικό, θα έπραττε με τον ίδιο τρόπο; Θα έλεγε στο βαθμοφόρο ότι φταίει ο ίδιος και να πρόσεχε καλύτερα;
Ο γονιός δεν είναι μόνο εξαγριωμένος με την συμπεριφορά των στελεχών της 35ης Μοίρας Καταδρομών, αλλά και με την προοπτική να απαιτηθεί η καταβολή αποζημίωσης από το στρατευμένο παιδί του όταν θα απολυθεί και δε θα μπορεί να επιστρέψει το μπουφάν.
Ένα μπουφάν που ήταν μεταχειρισμένο όταν το  χρεώθηκε στο ΚΕΕΔ, αλλά η αξία του εκτιμήθηκε στη βάση της τιμής ενός καινούργιου!
Εμείς καλούμε τον συνάδελφο να βγει παραπονούμενος και να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.
Ο διοικητής της μονάδας είναι υπεύθυνος όχι μόνο να βρεθεί το μπουφάν, αλλά σε καμιά περίπτωση να μην γίνουν πράξη οι φόβοι αντεκδίκησης!!!
Επίσης, σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαιτείται η παρέμβαση του ΓΕΣ.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Τηλ. Επικ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com   

7 σχόλια:

  1. 3 5 35,
    3 5 35,
    35 μοίρα καταδρομων..
    Μοίρα...μοίρα...μοίρα αετων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φύσα, ρούφα, τράβα τονε, πάτα τονε κι άναφτονε

      Διαγραφή
    2. Είμαι σίγουρος ότι σε εκφράζει απόλυτα... ο καθένας όπως την βρίσκει

      Διαγραφή
  2. Ρε γιωταδες άμα αφήσω το όπλο ξεκλειδωτο και το πάρουν θα φταίει αυτός που το πήρε οχι εγώ που έκανα την μαλάκια;;; Όσο για τον γονιό να του εξήγησει κάποιος ότι ο γιος του υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις και όχι στο 96 τυεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι οι ακαταλληλοι θελουν να πανε ειδικες δυναμεις ουστ!!! Κατω τα χερια σας απο την ενδοξη 35 μοιρα καταδρομων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην πολιτική σου ζωή αν κάποιος σου κλέβει το σπίτι, θα φταις εσύ που δεν έβαλες κάγκελα γύρο από ολόκληρο το σπίτι; Είναι γνωστό ότι τα ίδια γίνονταν και στους ΥΕΑ, σε άτομα που δεν ήταν τόσο "πειθαρχημένοι" (στρατόκ@υλους τους έλεγα εγώ) όσο οι άλλοι με σκοπό την τιμωρία τους! Αυταπ τα ζωώδη ένστικτα τα συναντάς μόνο σε φασιστικές ομάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή