Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΖΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΖΑΚΗΣΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ;
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

"οι μετανάστες δεν είναι εργατική τάξη", "πρέπει να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας" (ενάντια στους μετανάστες) και "έχουμε καταντήσει ο σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης" (άρα οι μετανάστες είναι σκουπίδια).


2 σχόλια:

  1. Κατηγορεις για φασισμο καποιον αλλο, οταν εσυ κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια και το πληκτρολογιο σου, στοχευμενα λασπολογεις ασκωντας φασιστικοτατες πρακτικες. Αν δεν ειναι αυτο που κανεις εσυ φασισμος τοτε ποιο ειναι? Για πες μας επισης, εσυ απο ποια ΜΚΟ τα παιρνεις για να ασκεις το ''κοινωνικο σου λειτουργημα'' ? Ποιος χρηματοδωτει αυτη τη ΜΚΟ και ποσο αντισυστημικος ειναι?
    Οι μεταναστες και προσφυγες που προφανως δεν ειναι σκουπιδια (αυτος ο χαρακτηρισμος ουτε εμενα μου αρεσει αλλα αν παρακολουθησεις προσεχτικα η αναφορα ειναι καθαρα σχημα λογου και οχι πολιτικη ιδεολογικη τοποθετηση ) τι σχεση εχουν με την εργατικη ταξη? Ουδεμια συντροφε!
    Εργατικη ταξη χωρις ομογενεια, ομοβροντια και κοινη πολιτικη τοποθετηση δεν υφησταται οπως πολυ καλα θα ξερεις εαν και στο ελαχιστο εχεις αγωνιστει, εαν και στο ελαχιστο εχεις ανοιξει κανα βιβλιο των μεγαλων θεωρητικων.
    Η ειρωνια ειναι οτι πρωτον εκτιθεσεστε με τετοιου ειδους επιθεσεις και δευτερον του και κανετε και μια πολυ καλη διαφημιση (του Καζακη και του καθε ΚΑζακη) , αφου οποιος δει το βιντεο δεν νομιζω να καταληξει στο συμπερασμα στο οτι ο καζακης ειναι εθνικιστης η φασιστας η οτιδηποτε αλλο σχετικο, αλλα το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή