Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

H αστυνομία έδωσε διορία μίας ώρας στο camp των No Border Kitchen στη Λέσβο για να αποχωρήσει Η δασική υπηρεσία κρίνει παράνομα τα αντίσκηνα της οργάνωσης

1_520
Στο diktiospartakos@hotmail. com έφτασε η συγκεκριμένη ανακοίνωση με έντονη την αίσθηση του επείγοντος εξαιτίας της έντασης της κρατικής καταστολής:
 Έκτακτο-Διαδώστε! Αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν διορία μίας ώρας στο camp των No Border Kitchen στη Λέσβο να αποχωρίσουν, αλλιώς θα γίνει βίαιη εκκένωση. Άμεση ανάγκη για κόσμο τώρα στα Τσαμάκια στην Μυτιλήνη 

Urgent- Spread out! Greek police gave a deadline of 1 hour to No Border kitchen camp in Lesvos, otherwise they will remove them by force. People needed in Tsamania Mytilene now

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναγωνιστές που τόσο καιρό δίνουν έναν υπέροχο αγώνα σώζοντας ζωές, προσφέροντας φροντίδα και στήριξη, στην πρώτη γραμμή του ευρωπαϊκού πολέμου κατά των μεταναστών.
Παρουσιάζουμε πιο αναλυτικά το νέο κρούσμα κρατικής κρατικής καταστολής όπως καταγράφηκε από το  http://luben.tv/ 
Εδώ μερικούς μήνες η «No Border Kitchen», μία διεθνής ομάδα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες, έχει εγκατασταθεί στον δρόμο μπροστά από την παραλία «Τσαμάκια», καιμαγειρεύει για μετανάστες/πρόσφυγες και μη σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».
Εκτός από μαγείρεμα, παρέχει στεγνά ρούχα, πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα οι μετανάστες, αλλά και μία προσωρινή διαμονή, εφόσον χρειάζεται να περιμένουν κάποιες μέρες για την αναχώρηση τους με το πλοίο, σε σκηνές οι οποίες έχουν στηθεί στο δάσος απέναντι από την παραλία.
Απ’ ότι φαίνεται η δασική υπηρεσία έδωσε εντολή να αφαιρεθούν οι σκηνές που είχε στήσει η Νο Border Kitchen, όπως είχε κάνει και παλαιότερα και αυτή τη φορά η αστυνομία έδωσε τελεσίγραφο μιας ώρας ώστε η οργάνωση να εγκαταλείψει την τοποθεσία.
platanosfb
http://luben.tv/stream/73674


2 σχόλια: