Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

NIKH ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ-ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Για μια ακόμη φορά η αμφισβήτηση των φαντάρων, η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ φέρνουν αποτελέσματα.

Τα αντανακλαστικά του Επιτελείου του ΑΓΕΣ Τελλίδη έδειξαν ξανά ετοιμότητα καθώς άμεση υπήρξε η παρέμβαση τους μετά την πρόσφατη καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με το απίστευτο χώσιμο των φαντάρων εξ αναβολής. 
Θυμίζουμε ότι αν και ορκισμένοι, οι συγκεκριμένοι στρατιώτες αντιμετωπίζονταν ως αόρκιστοι όσον αφορά τις εξόδους και τις άδειες –δεν του δίνονταν καθώς ακολουθούσαν το πρόγραμμα των νεοσύλλεκτων-, ενώ όσον αφορά τις αγγαρείες και τις υπηρεσίες φύλαξης –σκοπιές, επάνδρωση φυλακίων-, αντιμετωπίζονταν ως οργανική δύναμη. Με αποτέλεσμα να χώνονται συστηματικά. 
Μάλιστα, τους αρνούνταν τη μετάθεση σε μονάδα, για να καλύπτουν τα κενά των υπηρεσιών του ΚΕΤΘ Αυλώνα ως αγγαρειομάχοι!
Μετά όμως την καταγγελία τους που δημοσίευσε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, το Σαββατοκύριακο τους χορηγήθηκε 48ωρη άδεια και σήμερα Δευτέρα 8/2/2016 ήρθαν οι μεταθέσεις για τις μονάδες.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους πάντα να αντιμετωπίζουν αγωνιστικά και αποφασιστικά τα κακώς κείμενα, τις άθλιες συνθήκες και την αυθαιρεσία, να βγαίνουν μαζικά παραπονούμενοι σε όλη την Ιεραρχία, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Τίποτε δεν άλλαξε με το βύσμα.
Ποτέ δε βελτιώθηκε η κατάσταση κάνοντας υπoμονή, λουφάζοντας, κλαίγοντας τη μοίρα μας παρέα με το φόβο και το «άστο να περάσει»! 
Μην Ψαρώνετε. Μην ακούτε «τις φήμες της υποταγής» και τους βυσματίες των μονάδων. 
Αντιδράστε συνάδελφοι. Αγωνιστείτε.
Εσείς έχετε τη δύναμη. Έχετε το όπλο της δημοσιότητας. Έχετε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου