Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

pelekysΈχουμε λοιπόν τον Υπουργό Άμυνας και ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο που ενώ μας έλεγε ότι είναι ενάντια στα Μνημόνια κάνει κωλοτούμπα και ψηφίζει χειρότερα Μνημόνια.
Ενώ μας έλεγε "η Ελλάδα δεν πουλιέται", επιχειρεί να πουλήσει τα πάντα μέσω νομοσχεδίου του Υπουργείου Άμυνας για την εκμετάλλευση-βλέπε ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας των Ε.Δ.
Ο Π.Καμμένος από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ενίσχυσε την συμμαχία με τα κράτη δολοφόνους ΗΠΑ-Ισραήλ, τους παρακαλά να φτιάξουν νέες βάσεις σε ελληνικά νησιά, αύξησε τις ασκήσεις μαζί τους, απογείωσε την εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση των φαντάρων, δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του απέναντι στο μόνιμο προσωπικό. 
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας που κήρυξε στράφηκε ενάντια στους μετανάστες, βρίσκοντας το πρόσχημα για να εντείνει την εφαρμογή του ακροδεξιού του στόχου-την Στρατιωτικοποίηση της πολιτικής-κοινωνικής ζωής και ενάντια στους εργαζόμενους κάνοντας ασκήσεις ανακατάληψης εργοστασίων που είχαν καταλάβει διαδηλωτές!
Ο Πάνος Καμμένος εδώ και μήνες μετατρέπει τη χώρα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, μιλά για τους μετανάστες ως "εθνική απειλή", συνεργάζεται με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. στον πόλεμο που διεξάγουν εναντίον τους.
Στο πλαίσιο αυτής της "εθνική" αστικής αποστολής παρακολουθεί ήρεμος και με συγκαταβατικότητα τους Μισθοφόρους της ΠΓΔΜ να βασανίζουν μετανάστες, να παραβιάζουν τα σύνορα για να επιτεθούν εντός της Ελλάδας με δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες!
Κύριος όμως ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος... Κουβέντα... Σιγή ασυρμάτου... Συνεργάτες εξάλλου...
Παράλληλα, στο Αιγαίο ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός οξύνεται.
Άρχισαν λοιπόν εθνικιστές στρατιωτικοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να απαιτούν να κάνει κάτι... 
Να επαναλάβει τις κινήσεις πολιτικού αποπροσατολισμού του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου που όποτε υπήρχε πολιτική κρίση και μεγάλη εργατική κινητοποίηση ενεργοποιούσε τη Δύναμη Ταχείας Επέμβασης!
Διέταξε λοιπόν και ο νυν ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκης μια παρόμοια κινητοποίηση, που δεν κρίθηκε όμως ικανή με το μικρό της  μέγεθος να απαντήσει στις απαιτήσεις των εθνικιστών.
Όμως για τα πάντα υπάρχει λύση. Στο πλαίσιο λοιπόν των δημοσίων σχέσεων ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος φόρεσε στρατιωτική στολή και ξεχύθηκε να απαντήσει στους εχθρούς, όπως του υπέδειξε το προπαγανδιστικό του επιτελείο.
Αφού λοιπόν υπέγραψε τις μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις, αύξησε το ΦΠΑ στο 24% και ετοίμασε την νέα φοροκαταιγίδα, είπε να βαρέσει και ένα “ΠΕΛΕΚΥ” ο Καμμένος! 
Στο πόδι λοιπόν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τα ξημερώματα για άσκηση σε Ειδομένη και Οινούσσες! Που δεν πρόφτασαν να ξαποστάσουν από την άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2016, όταν μαζί με ΗΠΑ-Ισραήλ εκπαιδεύτηκαν για τις νέες επεμβάσεις.
Δείτε την ωραιοποιημένη παρουσίαση των κινήσεων εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης από το σαιτ militaire.gr:

"Άσκηση “πολεμικής ετοιμότητας” που αποτελεί απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών αλλά και στα Σκόπια διέταξε τα ξημερώματα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Το πεδίο δράσης των ΕΔ η περιοχή της Ειδομένης και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Ειδικά η περιοχή Χίου και Οινουσσών".
Θαυμάστε σκηνοθεσία... 
Στα χακί ο Πάνος Κάμμενος... Έβγαλε την στολή του πιλότου με την οποία πετούσε με τους Ισραηλινούς φονιάδες στον ΗΝΙΟΧΟ και έτρεξε να βάλει την στολή παραλλαγής... 
Και φώναξε τους φωτογράφους...
Διαβάζουμε στο militaire.gr:
Ενδεικτικό του “πολεμικού κλίματος” η στολή παραλλαγής με την οποία εμφανίστηκε από τα ξημερώματα στο γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος.

Το ΓΕΕΘΑ πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι:
“Στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητος, πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016, διετάχθη ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης “Δ” βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών”.
Η άσκηση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ στην περιοχή της Χίου έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του ένα τουρκικό ελικόπτερο.
Οι προκλήσεις των Τούρκων έχουν προκαλέσει συναγερμό στην Αθήνα και οι εκτιμήσεις δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σ΄ ότι αφορά τις προθέσεις της Άγκυρας¨".
Τι να πεις...Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός θέλει και το χακί του... 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: EΛEYΘEPIA* EXOYME ZOYΓKΛA EIMAΣTE ! ZHTΩ O KAΠITAΛIΣMOΣ !

    Η «Eφοπλιστική Oικογένεια» EINAI ότι πιο AIΣXPO, BPOMIKO και Eγκληματικό έχει να Eπιδείξει η "Eλληνική πλουτοκρατία" (KOTZAMΠAΣIΔEΣ), KAI συμπληρώναμε ότι οι Eφοπλιστές EINAI χωμένοι μέχρι τον Λαιμό στο Λαθρεμπόριο Nαρκωτικών, στην διακίνηση Oπλων, στο Δουλεμπόριο (+ Refuges), στα προμελετημένα εγκλήματά τους, με θύματα Tαξικά Mας Aδέλφια.

    Τα KAΘAPMATA AYTA μπροστά στο Kέρδος τους δεν Eχουν κανένα προβληματισμό ότι μπορούν να Xαθούν Aνθρώπινες Zωές με τα «σαπάκια» τους που τα Πληρώνουμε Πανάκριβα !

    Εξάλλου, ΔIKOI Mας Aνθρωποι XANONTAI !

    ΑYTOI και η KΛIKA/KΛAKA Tους Tαξιδεύει (= KAI ME Crystal Meth) με πολυτελείς κότερα και λίαρ τζετ.

    ΠOIOΣ APAΓEΣ EINAI KAI O POΛOΣ THΣ ... EKKΛHΣIAΣ ΣAYTHN THN KΛIKA/KΛAKA TΩN KAΘAPMATΩN ;;;

    TON POΛO THΣ "EΛΛHNIKHΣ (;;;) ΠOΛITEIAΣ TON ΞEPOYME !!!




    * MAΣ EIΠAN OTI EXOYME EΛEYΘEPIA KAI EMEIΣ TOYΣ ... ΠIΣTEΨAME (!!-;;)


    Y.Γ. EPΩTHΣH: ΠΩΣ MΠOPOYME NA ΓINOYME AΠO OΔHΓOI I.X. ... EΦOΠΛIΣTEΣ ;; ME TON ... ΣTAYPO TOY ... IXΘYΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή